Kuje

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kuje
18.12.2006 Kuje sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia kodista:

10.1.2011 Oikein mukavaa Uutta Vuotta 2011! Ja terveiset täälta Englannista!
Vuosi on taas kulunut nopeasti, tyttäremme on kasvanut nopeasti ja Kuje
senkun komistuu!

Kuje on ollut todella reipas ja kiltti apuri tytön kanssa, on ollut niin
kärsivällinen vaikka tyttö on välillä vetänyt korvasta tai hännästa. Ruoka-ajat
ovat suosittuja, Kuje istuu aina tytön syöttötuolin vieressa ja odottaa putoavia namupaloja :D Ja välillä tyttö ei suostu syömään ellei Kuje maista ensin, eli tytöstä ja koirasta on tulossa mitä parhaat ystävät!

Olimme jälleen suomenlapinkoiratapaamisessa sunnuntaina Milton Keynesissa,
mukana 16 suomenlapinkoiraa, 3 muuta rotua ja 28 ihmistä, eli aikamoinen porukka oli koossa! Kuje nautti vapaana juoksemisesta omiensa parissa reilun parin tunnin ajan auringon lämmittäessä mukavasti taivaalta!

Pari kuvaa Kujeesta ja tytöstä,

Terveisin, Mari

10.4.2009 Kujeen kuvakuulumisia Englannista, Suomenlapinkoirien yhteistapamisesta.

***

Uros, noin 1v.

10.12.2006 Kuje on kotihoidossa Tampereella.

29.11.2006 Kuulumisia kotihoista: Vuoden vanha Kuje oli uudessa paikassa alussa hiukan varautuneempi kuin vanhempi Siina mutta on nyt kovasti ihmisen perään, ottaa kontaktia hyvin ihmiseen ja viihtyy sylissä. Kotihoitajan mukaan sekä Siina että Kuje ovat normaaleja, iloisia koiria ja luottavaisia, varsinkin nyt kun uuteen paikkaan ja ihmisiin on pari päivää totuteltu. Koirien tullessa hoitopaikkaan niitten turkit olivat olleet aika huonossa kunnossa ja koirat oli jouduttu pesemään heti. Yllättävää kyllä tämä hoitotoimenpide saavutti suuren suosion! Kummatkin nauttivat silmät ummessa pesemisestä ja harjaamisesta, ihmisen läheisyydestä siis selvästi pidetään ja ihmisen kainaloon hakeudutaan. Kummatkin koirista tajuavat sisäsiisteyden päälle, muutamaa vahinko pissaa lukuunottamatta tarpeet on tehty ulos. Myös ulkona viihdytään, hoitopaikassa niille on laitettu juoksunaru pihalle missä ovat välillä päivisin. Koirat kuitenkin viihtyvät hyvin myös sisällä ihmisten kanssa ja täysin pihakoiraksi niistä ei ole. Hihnassa kävely onnistuu myös. Kummatkin koirat rokotetaan ja sirutetaan lähiaikoina. Siina ja Kuje ovat samassa hoitopaikassa Kajaanissa.

25.11.2006 Kuje, Hurmuri ja Siina ovat suomenlapinkoiria, jotka etsivät uutta kotia kasvattajan jouduttua vaikeuksiin. Koirat ovat kotihoidossa Kajaanissa. Suomenlapinkoira uros Kuje on syntynyt. 12.5.2005. Väriltään Kuje on musta. Luonteeltaan Kuje on hieman varautunut vieraita kohtaan, mutta omalle perheelle tosi uskollinen. Kuje on oman väen kanssa vilkas ja leikkisä nuori mies