Krässu

Lisätty sivulle: 2008-05-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Krässu
11.6.2008 Krässu sai kodin Sammaljoelta-

***

12.6.2008. Lisättu muutama kuva tytöstä

Krässu on n.4 kuukauden ikäinen narttupentu.
Krässu löydettiin Haapsalusta vaeltelemasta ympäriinsä eikä päästänyt ketään ihmistä lähelleen vaan luikki pakosalle. Ihmiset soittivat tarhalle, sillä pentu oli vaellellut alueella jo pitkään ja alkoi olla nääntymässä.
Tarhalle tullessaan oli Krässu hiukan ujo, mutta nyt on tytöstä kuoriutunut esiin luottavainen ja ihmisiä rakastava koira joka rakastaa jokaista rapsutusta ja huomiota.
Krässu on jo nyt tarhalla olevan Tommin kokoinen, joten tytöstä kasvaa vielä iso ja massiivinen. Omistajan oliskin hyvä mennä tytön kanssa koirakouluun ja kouluttaa tyttö muutenkin :)
Krässulta löytyy virtaa ja energiaa kovasti ja se rakastaa juoksemista.
Neitokainen tulee toimeen kaikkien koirien kanssa ja on helposti haastamassa heitä leikkimään, vaikkei toista koiraa leikkimen kiinnostaisikaan.
Krässulle haetaan kotia jossa saisi miellellään olla jo hiukan kokemusta koirista eikä leikkikaverikaan varmasti pahitteeksi olisi.
Kaikenkaikkiaan tyttö on siis iloinen, karvainen ja energinen tytteli josta johdonmukaiselle koulutuksella saa kivan koiran.

Krässu on valmis matkustamaan kotiinsa 9.6. alkaen!

Yhdistys huolehtii Krässun kuljetuksesta Tallinnaan josta uusi omistaja noutaa tytön kotiinsa. Krässun kulukorvaus on 150 euroa. Se on rokotettu, madotettu ja sirutettu ja sen mukana tulee passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.