Krässu (nyk. Ressu-Nalle)

Lisätty sivulle: 2012-02-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Krässu  (nyk. Ressu-Nalle )
27.4.2012 Krässu (nyk. Ressu-Nalle) muutti omaan kotiinsa.

***

Kuulumisia kodista:

27.5.2012 Hei,nyt kun on kulunut muutama viikko siitä kun Ressu-Nalle on tullut meille niin ajattelin lähettää hieman kuulumisia. Mielestäni Ressu on sopeutunut hyvin.

Tyttäreni kissat olivat seurana nelisen viikkoa (nyt ovat omassa kotonaan) ja hyvin tulivat toimeen mitä nyt aluksi hieman aristelivat ja kummastelivat uutta kaveria.Lopulta juotiin jo samalla vesikupilla. Nyt on vähän yksinäistä välillä,mutta otan kisut taas kohta hoitoon.
Ulkoilu on mukavaa, ei me kovin pitkiä lenkkejä tehdä kovin usein ,mutta
nuuskitaan näitä lähi nurkkia 3-4 kertaa päivässä. Ressulla on huono tapa
räyhätä muille remminpäässä kulkeville koirille ja sitä pitäisikin yrittää
opettaa kohtaamaan toinen koira kunnolla.

Ressulla on mahtava ruokahalu tai siis se on oikea herkkupeppu joka tietää
mikä on hyvää.Nyt kun kissat on poissa niin täytyy pitää diettiä siis
koirahan popsi kissojen ruuan jämät kun niitä jäi.

Ihailua on saatu ja kummastelua hienosta ulkonäöstä. Toisessa silmässä on hieman sumennusta.Olisiko kaihia?
Kuulo on hyvä ja olenkin tyytyväinen että meillä on nyt vahtikoira joka
ilmoittaa jos joku on pihassa. Oman väen se jo tunnistaa kaukaa. Illalla se
joskus haukkui ja käskin sen lopettaa ,mutta poikani sanoi että äläs nyt
kyllä sen pitää vahtia myös yöllä, se on sen homma.

Autossa olemista myös pitää hioa. Takapenkillä yksin istuminen on
ilmeisesti tylsää. Nyt ei ole vielä matkusteltu,mutta jos kesälomalla
tulisi käytyä jossain niin opetellaan sitä ennen autoilua.

Eipä tässä ole sen kummempia tapahtunut kun ollaan oltu kotosalla.
Täytyy sanoa että hienon koiran sain sattumalta kun osuin oikeaan paikkaan
oikeaan aikaan. Kiitos.

Hyvää kesän jatkoa ja pidetään yhteyttä
toivovat Nalle-Krässu ja Anu Kokemäeltä.

***

Uros, 6 v – kastroitu, kotihoidossa Ulvilassa.

Kuulumisia kotihoidosta:

21.4.2012 Krässulta, lempinimeltään Nalle, terveisiä Porista. Oltiin tänään Rekku Rescuen tapahtumassa Porin Faunattaressa. Kotihoitaja kehui kuinka hienosti osasin olla pienten lasten kanssa.Yhtä hienosti kuin paikalla olleet Kaverikoiratkin. Suhtauduin hienosti kaikkiin “vauvasta-vaariin”. Minulla on hyvä hermorakenne sanoivat. Väkeä oli paljon ja pikkuipanat halusivat kaikki vuorollaan silittää ja rapsuttaa ja ihailla mun vahvaa kiiltävää turkkia.Muutama kuvakin tapahtumasta.

29.3.2012 Krässu kotiutui todella nopeasti. Heti ensimmäisestä päivästä alkaen päivärytmi oli ihan selkeä ja kaikille sopiva :) Poika on sisäsiisti, rauhallinen ja ihmisrakas. Pitää kissoista, mutta ei halua jakaa ihmisten huomiota muiden koirien kanssa. Kärssulla ei ole eroahdistuksen merkkejä, hän jää rauhallisesti kotiin muutamaksi tunniksi. Lenkillä Kärssu liikkuu fleksillä nätisti, ainostaan haukkuu kaikille koirille, mutta autot,
traktorit, pyörät ja ihmiset eivät aiheuta ongelmia. Eilen Krässu kävi pesussa ja tänään harjasimme turkin kunnolla. Erikoisen muhkea ja pörröinen turkki tekee hänestä ihanan nallekarhun :) Poika nauttii harjamisesta ja makasi minun sylissä oikein rennosti :) Eli Krässu kaikin puolin on valmis tapaamaan uutta omistajaa.

***

5.3.2012 Krässu on todella vanttera ja suurempi mitä kuvissa näyttää. Matala ja pitkä selkäinen, painoa arviolta yli 15kg ellei peräti likimain 20kg, reippaalle liikunnalle ja laihdutuskuurille olisi uudessa kodissa tarvetta! Krässu on melko voimakas koira kokoisekseen. Haukku herkkyyttäkin tarhaoloissa on melko paljon.

18.2.2012 Krässu on 6-vuotias kodista tarhalle tuotu koira. Krässu on tottunut elämään muiden koirien ja kissojen kanssa. Omassa kodissa saisi siis olla kavereita odottamassa. Krässu on kiltti ja hyvin ystävällinen herra. Ihmisrakas, muttei lapsista välitä tai liiammalta pidä! Elellyt koko elämänsä vanhemman rouvan kanssa. mutta pitää kaikista aikuisista hyvin paljon. Krässu arvostaa rauhallista ja leppoisaa elämää.
Krässu etsii uutta omaa kotia suomesta. Krässun omastaja oli joutunut luopumaan koirastaan, koska heidän kotinsa määrättiin asumiskieltoon. Kovasti Krässun tulevaisuudesta on huolissana ja Krässun entinen omistaja oli pyytänyt, että Krässu saa uuden oman hyvän kodin suomesta!

Koira luovutetaan uuteen tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta 250e.