Kraaps

Lisätty sivulle: 2012-05-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kraaps
24.5.2012 Kraaps sai kodin orimattilasta.

***

Uros, 3-5 kk

8.5.2012 Kraaps on oikein reipas ja mukava poika. Lenkillä käynti sujui oikein nätisti, Kraaps ottaa hienosti kontaktia ja istuu mielellään, nami palkalla varmasti oppii tekemään erilaisia asioita ja vaikuttaa hyvin kiinnostuneelta ja uteliaalta. Kraapsista voisi saada oikein mainion harrastuskaverin. Kraaps on vilkas ja leikkisä, muttei mahdoton adhd lapsi. Malttaa keskittyä ja kuunnellakin. Kraaps tulee hyvin toimeen toisten itseään isompien ja vanhempien koirien kanssa. Kraaps on rokotusten puolesta valmis matkustamaan omaan kotiin toukokuussa. Kraaps kastroidaan ennen kotiin pääsyä.

2.5.2012 Kraaps on 3-5kk ikäinen mukava uros pentu, poju on nyt kooltaan n. 10kg korkeutta liki 40cm. Kraaps kastroidaan ennen kotiin tuloa. Lisätietoja tulossa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa