Kössi

24.04.2021

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Vauhdikas Kössi vailla koulutustaitoista omistajaa

Kössistä otetaan kyselyjä vastaan tällä hetkellä ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Kössille tarjota. 

08.12.2022

Nuori rekisteröity jämtlanninpystykorva Kössi etsii uutta kotia. Kössi on hyvin ystävällinen, energinen poika joka kaipaa vielä paljon tapakasvatusta. Nuoruuden innolla poika on kovasti tutkimassa asioita ja mielellään ensimmäisenä. Aiemmassa kodissaan poika on elänyt ulkotarhassa joten kaikki uudet asiat ovat erittäin mielenkiintoisia. Kössi ei ole kiinnostunut metsästyshommista ja tämän vuoksi pojasta päätettiin luopua. Sosiaalistaminen on jäänyt hieman vajavaiseksi ja toisten koirien seurassa poika on hyvin innokas, hyppii ja pomppii toisten ympärillä eikä oikein tiedä miten muuten toimia. Sijaiskodissa totutellaan toisten koirien seuraan yhteislenkeillä jotka ovat sujuneet hienosti. Hihnassa kävelee reippaasti, hieman vetää alkumatkasta innoissaan mutta meno tasaantuu loppua kohden, on kuitenkin hallittavissa ja kuuntelee taluttajaansa. Yksinollessaan on siirrellyt lelujaan laatikosta pois ja pedistään peitteet lattialle, ei ole kuitenkaan tuhonnut mitään. Kössin tulevassa kodissa voisi mahdollisesti olla samaa koko luokkaa oleva sosiaalinen narttu jolla riittäisi energiaa nuoren uroksen kanssa juoksemiseen sekä olemaan esimerkkinä arjen eri tilanteissa. Toisen uroksen kaveriksi Kössiä ei luovuteta mahdollisten ongelmien välttämiseksi. Ei ole tottunut lapsiin eikä kissoihin.
Kössille haetaan kotia rivi-tai omakotitalosta ja tulevan kodin tulee sitoutua huolehtimaan päivittäin koiran riittävästä liikunnasta, koulutuksesta sekä aktivoinnista. Kössi on sisäsiisti ja sijaiskodissa Vihdissä jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan. Kössiä ei luovuteta ulkokoiraksi.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 600 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-pe klo 10-18

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.