Konstas

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Konstas
Syksy 2006 Konstas sai kodin Etelä-Suomesta.

***

Kuulumisia kodista:

12.12.2009 Konstahan tuli n. kuukausi päälle kolme vuotta sitten. Ja nyt vasta saan aikaiseksi kirjoittaa kuulumisia. Yleisesti ottaen meillä on mennyt aivan loistavasti. Konstasta on tullut sellainen pullistelija ja koira puisto kiusaaja. Tummiin vaatteisiin pukeutuneista miehistä ei tykätä ollenkaan. Syynkin tiedän. Pari vuotta sitten yksin ollessaan Konsta aiheutti tulipalon. (Kiitos valppaiden naapureiden jotka soittivat 112:seen.) Je sellaiset pelottavat palomiehet rikkoivat ulko oven. Nappasi kiinni ja veivät taloyhtiön sauna tiloihin. Siis hei vähemmästäkin tulee traumoja. Nyt sitten kaikkia vieraita ihmisiä varoitellaan hienolla kerrostalo haukulla.

Konsta on oppinut erittäin hyväksi ruokavarkaaksi. Normaalistihan koirat oppivat olemaan varastamatta kun jäävät kiinni. Niin Konsta on oppinut varastamaan jäämättä kiinni. Se keittiössä käy kuin aave. Nostaa kattilan kannet niin varovaisesti ettei pientäkään kolahdusta kuule. Olenkin oppinut
ettei mitään voi jättää esille. Jänikset ja city puput on sellaisia joita Konsta rakastaa jahdata. Harmi vaan ettei uskalla päästää vapaaksi kun ei ole täyttä varmuutta että tulee kutsusta takaisin. Onnistuuhan se niinkin, että on reilu viiden metrin liina ja isänta juoksee narun toisessa päässä perässä.

Vaikka Konsta oppii ja omaksuu uusia asioita teodella helposti. Silti seuraaminen ja ohittaminen menee vaihtelevalla menestyksellä. Sillä kaikkia
hajujälkiä on paljon mielenkiintoisempaa seurata. Ja moikata kaikkia karvakamuja.

Vaikka välillä koira ärsyttää, että tekisi mieli myydä se ukko mustalaiselle. Niin on se silti niin rakas. Mikään ei paremmin piristä oloa kuin se, että se tulee kainaloon nuuskuttamaan korvaani. Onhan tämä sentään mun oma 35kg pikku sylipuudeli.

Sami & Konsta

***

7.11.2006 Konstas on noin kolmen kuukauden ikäinen suursnautserisekoitus. Mimmin tavoin Konstaskin on avoin, sosiaalinen, energinen, kaikin tavoin normaalin oloinen pentu. Konstassakin on pieniä eroahdistuksen piirteitä, on kovasti ihmisen perään, ja haukkuu ja itkee jonkin verran yksin jäätyään. Siksi ei suositella kotiin, jossa tämä on mahdollisesti ongelma. Konstaksesta kasvaa keskikokoinen tai suurehko. Kiki, Koko, Mimmi ja Konstas ovat sisaruksia, jotka oli tuotu kodista tarhalle. Konstas on kotihoidossa pääkaupunkiseudulla.