Kiti Ketuntyttö

Lisätty sivulle: 2012-01-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kiti Ketuntyttö
24.3.2012 Kiti sai kodin Keski-Suomesta.

***

Kuulumisia kodista:

06/2012 Kiti on ollut tosi terhakka,juuri äsken oltiin pellolla juoksemassa ja harjoitelemassa käytöstapoja.Mukana oli meitin ronja sekä naapurin päivää nuorempi luka, hyvin kiti ottaa oppia vanhemmistakoiriosta.Irti ollessaan hyppää kyllä leveemmän ojan yli kui minä. Pahojaan ei ole juuri tehnyt, mitä yksi kännykkä ja sekin oma moka. alkuun oksentei autossa mutta nyt sekin on loppunut. Kitiltä terkkuja,tossa se makaa kolmen kissan kanssa sohvalla.Hyvää kesän jatkoa myös.

9.4.2012. Lisätty uusia kuvia.

2.4.2012: Kiitos kyselystä, Kitillä ja meillä on ollut tämä viikko tosi vilkas. Kiti on sopeutunut hyvin,samoin kuin meillä jo ennestään olleet elukat. Ollaan oltu kolmena päivänä kaverin maatilalla,missä ei ole karjaa enään, mutta peltoa paljon. Kiti on ollut mukana ja siellä on saanut juosta vapaana, hyvin pysyy tontilla. Täällä kotona olen pitänyt hihnassa. Lähetän kuvia kun vielä vähän kasvaa.

***

Kiti Ketuntyttö (n. 1,5 kk tammikuu 2012) etsii kotia Kohtla-Järven koiratarhalla.

Ketyntytöt pääsevät rokotusten puolesta Suomeen 24.3.

Kiti, Kitty, Kauni, Kuku ja Kunjan Ketuntytöt ovat joutuneet koiratarhalle jo noin viiden viikon iässä. Tytöt ovat samaa sisarusparvea ja etsivät nyt ymmärtäväisiä koteja, jossa on tarjolla rajoja ja rakkautta. Tyttöset ovat elämäniloisia kavereita, mutta tulevan kodin tulee opettaa tytöille koiranelämän perustaidot, kuten hihnassakävely ja sisäsiisteys. Myös koirakouluun on suositeltavaa mennä opiskelemaan ja tarjota myös siten koiralle virkistävää aktiviteettia elämään. Tyttösten vanhemmista ei ole parempaa tietoa saatavilla, mutta on arvioitu että tytöistä kasvaisi noin keskikoisia. Mutta aika näyttää minkäverran kokoa tytöille tulee. Tyttösten rotuperimä on melkoinen sekamelska, eikä siitäkään ole parempaa tietoa tarjolla, mutta todennäköisesti saattaa löytyä saksanpaimenkoiraa, laikaa ja/tai terrieriä tai sitten jotain ihan muuta :)

Luovutusmaksu pennusta on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnastaja. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.