Kirppu

Lisätty sivulle: 2007-02-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kirppu
18.2.2007 Kirppu sai kodin Vantaalta

***

Kuulumisia kodista:

12.3.2007 Hyvin meillä menee, nyt Kirppu osaa istua kun pyytää ja mennä maate. Sisäsiisteys on vielä haussa, mutta pääosin me ehditään ulos ja aina välillä Kirppu pyytää itse päästä ulos. Iltaisin olen käynyt vähän pidemmällä lenkillä alkuviikosta ehdittiin kahtena iltana tehdä 6km lenkit. n.20-30min.
Kirppu pääsee ainakin kolmesti päivään ulos. Pari kertaa on pikkuneiti avannut itse oven ja juossut pellolle ja tullut hetken päästä ihanan kuraisena takaisin.

Neiti oli mukanani koko päivän ja siis siivottiin autoa, lattioita, autoa jne. Tänään tulin iltavuorosta 22. jälkeen ja ihmettelin missä hännänheiluttaja, niin kömpi sängystä ihan pöllähtäneenä -mä nukun jo-ilme naamallaan. Iltalenkin jälkeen yleensä Kirppu ottaaa iltaravit pitkin taloa ja matot ja muut esteet saa kyytiä. Nyt selkäni takaa kuuluu kova tuhina, ilmeisesti näkee jotain unta. Muutama poikakoira on jo tavattu (tiedän niillä olevan rok.kunnossa)ihan mukavasti meni. Käytiin viikko sitten hakemassa tehosterokote ja korvatulehdus tipat 2 viikkoa sitten. Nyt ollaan kunnossa koko porukka. Heijastinliivi on osoittautunut hyväksi hankinnaksi kun ulkoillaan pimeällä, eihän tuota sähikäistä näkis itsekään metsän reunassa.

Matot on rullattu ihan muutamaa lukuunottamatta pois alta ja lastenhuoneen ovia pidetään suljettuina. Taitaa Kirppu kuitenkin ymmärtää ettei sisällä pissitä eikä kakita kun pitää mennä piiloon asioimaan vähintään nurkan taa. Ostin kirjan nimeltä Koirani vai minä ja siitä olen tavannut peruskoulutusta ja muuta mielenkiintoista.
VAikka tänään tuli sitten 3 vkoa täyteen Kirpun saapumisesta, niin tuntuu kuin olisi ollut jo vaikka kuinka kauan meidän perheen rasavilli.
-Hanna-

Kuulumisia kodista:

18.2.2007 Eka yö meni tosi hienosti, ja sisälle on merkkailtu reviiriä.
Kissa ei ollut kauhean innoissaan uudesta tulokkaasta ja sähisi siihen malliin että passitettiin yläkertaan omiin oloihinsa. Nyt siis toistaiseksi meillä ollaan kahden kerroksen väkeä. Ulkona on käyty monta kertaa, mutta kun hajut oli nuuskittuu niin sitten peuhataan ja roikutaan omassa remmissä.
Nyt taidan lähteä siivoamaan kakkakikkareet pojan huoneen matolta, alakerta kutsuu.
T: Hanna ja Kirppun lauma

***

Kirppu on arviolta 5-7 kuukauden ikäinen reipas ja aktiivinen narttupentu, Kirpusta jää arviolta alle polvenkorkuinen, eläinlääkäri arvioi se kasvavan vielä noin 5 cm, painoa tällä hetkellä on 12 kg. Aikuispaino voisi olla noin 15 kg, mielestäni Kirppu muistutti jollain tavalla whippetsekoitusta..

Kirppu pitää niin ihmisistä kuin toisista koiristakin eikä myöskään ole jahdannut kissoja.

Kirppu on lähtöisin Haapsalun tarhalta, jossa se oli pimeässä huoneessa, mutta toisaalta, ei se olisi ulkona kylmässäkään voinut olla koska sen turkki ei juuri lämmitä. Onneksi kuitenkin Kirpulle järjestyi hoitopaikka Keilasta.

Kirppu luovutetaan tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä ja sillä on lemmikkipassi. Kirpun kulukorvaus on 150 euroa.