Kingi

31.03.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Nuoruuden intoa täynnä oleva Kingi kaipaa kotia

04.04.2019

Kingi on ystävällinen ja hieman vallaton pitbullmix poika joka kaipaa vielä kovasti koulutusta. Kingi ottaa vieraat vastaan erittäin iloisesti, saattaa hypähtää tulijaa vasten mutta tottelee komennettaessa ja malttaa istua pyydettäessä, tietenkin namipaloja odotellen. Kingi kärsii eroahdistuksesta jota on aloitettu työstämään pois. Tulevalla kodilla olisi hyvä olla kokemusta eroahdistuneesta koirasta ja halua sitoutua jatkamaan koulutusta jotta Kingi pystyisi elämään tasapainoista koiranelämää. Kingiä ei sijoiteta pienten lasten perheeseen eikä kissakotiin. Toisen uroksen kaveriksi Kingiä ei myöskään sijoiteta, narttujen kanssa yhteiselo voisi toimia paremmin. Mikäli uudessa kodissa olisi koirakaveri odottamassa, tulee koirien tavata ainakin kerran jotta varmistetaan että koirat tulevat toimeen. Tulevalta kodilta odotetaan kokemusta kyseisestä rodusta tai muista vaativista roduista, Kingiä ei sijoiteta ensimmäiseksi koiraksi. Kingi asustelee tällä hetkellä Helsingissä ja poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Petra / 0503070137

Soittoajat: su 12-17 , ma 15-20 ja ke 16-20, muina aikoina kyselyt sähköpostitse.

petrarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.