Kikia

Lisätty sivulle: 2011-09-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kikia
6.11.2011 Kikia sai kodin Vantaalta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11/2011 Heips! Matka meni ihan mukavasti. Kikia on hieman arka ja ujo, etenkin miehiä pelkää. Kotiutunut kyllä hyvin, omassa pedissään nukkunut ensi yöstä alkaen meidän sängyn vieressä, sisäsiisti ja ruokakin maistuu alun arastelun jälkeen. Poika kissojen kanssa pärjää ja narttukissan kanssa vielä pieniä yhteydenottoja, hyvin Kikia pitää puolensa. Hevosia vielä vähän haukkuu, mutta vallan letkeä tallikoira tulossa. Itsenäistynyt on, aamulla jo hakeutui tallin nurkalle maate, eikä tarvinnut koko ajan näköyhteyttä, pari päivää seuraili sisälläkin koko ajan perässä, ei tarvinnut vessassakaan yksin olla. Kiinni olen vielä pitänyt. Yksinoloa on harjoiteltu, sekin sujuu. Onhan se tosi hellyyden kipeä ja into lenkkeilijä. Ollaan tosi ihastuneita ja tyytyväisiä häneen, toivottavasti sujuu jatkossakin, ja vielä jos oppisi pysymään pihassa, saisi jolkotella vapaana. Kiitokset.

***

Narttukoira, nuori

28.9.2011 Lisätty uusia kuvia.

23.9.2011 Kikia on nuorehko n. 40 cm korkea narttu. Kikia on löydetty vaeltelemasta Narvan kaupungista ja se on toimitettu koiratarhalle. Kikia on ystävällinen ja herttainen koiraneiti. Kikia ei ole kovin vanha. Kikia etsii kotia Kohtla-Järven koiratarhalla.

Kikia luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 250 euroa.