Kiira

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kiira
Kiira on saanut kodin.

***

Kuulumisia kodista:

25.1.2009 Kiiran kanssa menee edelleen hyvin, vähän alkaa vanhenemisen oireita rouvassa ilmaantumaan. ;) Ei näinkään luonteessa, mutta kuono alkaa jo harmaantumaan ja karva muuttumaan sellaiseksi karkeaksi, vanhan koiran karvaksi. Luonteeltaan tuo on kuin pentu vieläkin, ja monesti lenkkeillessä kuuleekin kysymyksen “onko se vielä ihan pentu?” :D´

Ja viime kuulumisten jälkeen on perheeseen lapsiakin tullut kaksin kappalein. Ja vaikka edellinen omistaja väittikin ettei Kiira siedä lapsia, niin tuntuupa sietävän meidän lapsia. Palvoo ja vahtii kuin omia jälkeläisiään, vieraat eivät saa liian lähelle mennä varoittamatta. (sama koskee myös minua, perheen isännästä ei oikein välitä vieläkään). Kovasti leikkii lasten kanssa, ja ikinä ei ole agressiivisuuden merkkejä osoittanut.

Ja mitäs muuta, en nyt oikein keksi. Ihana koira on kaikenkaikkiaan, ja erittäin tottelevainen vaikka edellinen omistaja siinäkin muuta väitti. Lenkillä kulkisi minun puolestani vapaana koko ajan, mutta ihan muiden ihmisten mielenrauhan vuoksi saa olla hihnan päässä. Metsässä sitten käydään ilman hihnaa lenkkeilemässä ja montaa metriä kauemmas ei minusta lähde.

Kuulumisia kodista:

Hei!
Kiiran kanssa on mennyt loistavasti.
Ainoa ongelma sen kanssa on se, ettei se vieläkään anna kunnolla käsitellä. Eli harjaus, kynsien leikkuu ym. on aika hankalaa, mutta koko ajan sujuu sekin paremmin. Ja sille kuuluvan makupalan se kyllä muistaa aina hoitotoimenpiteiden jälkeen hakea, joten tuskin se niin kamalaa sen mielestä loppujen lopuksi on.
Kiira on ollut terveenä ja voi muutenkin hyvin ja on mahdottoman hyväntuulinen koko ajan.Vieraisiinkaan se ei enää suhtaudu niin epäluuloisesti kuin alussa.
Olemme sen kanssa käyneet välillä tokossa ja agilityssa, ja se tykkää kaikkea sellaista puuhailla. Tokossa se varsinkin pärjää hyvin, sitä on helppo kouluttaa ja mielellään tekee kaiken mitä pyydetään.
Eli kaikin puolin hyvin sujuu.

Annu-Niina

***

Kiira on sekarotuinen narttu. Se saapui 8 viikkoisena Suomeen. Vanhemmista ei ole tietoa. Tarhalla Kiiralla oli sijaisemo: pieni, sekarotuinen Minttu. Kiira asuu Lappeenrannassa ja on vilkas terve pentu.