Kiana (nyk. Kiki)

Lisätty sivulle: 2007-11-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kiana (nyk. Kiki)
16.12.2007 Kiana lähti omaan kotiin Helsinkiin Neeron kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.7.2008 Taas aika vierähtänyt vauhdilla, Kianakin täyttää pian jo vuoden, iso tyttö :)

Hyvää meille kuuluu edelleen, Kianasta, eli Kikistä on tullut aikamoinen vauhtimimmi! On rohkaistunut ihan huimasti ja muutenkin voi oikein hyvin. Laitan muutamia kuviakin mukaan, niin näet millainen neitokainen hänestä on tullut. Tosi persoonallinen ja leikkiväinen tuo meidän tyttö on, ihastelijoita riittää kyllä=). Olemme nyt syyskuusta muuttamassa Helsingin hälinästä Poriin, siellä Kikikin pääsee lähemmäs luontoa ja varmasti tykkää asua siellä metsän lähellä. Kaiken kaikkiaan Kiki on korvaamaton ihana pieni tehopakkaus, ei löydy toista
samanalaista :)

Hyvää kesää teille,

terveisin Leena & Kiana

Kuulumisia kodista:

14.2.2008 Viikot ovat menneet nopeasti ja Kiana kasvanut vauhdilla. Laitan mukaan muutaman kuvan, niin näet niistä miten iso tyttö jo on. Hyvin on kaikki mennyt ja Kiana kotiutui nopeasti. Rohkaistunut on paljon ja vaikka hieman uusia ihmisiä arasteleekin niin nopeasti rentoutuu ja tekee jo itse tuttavuutta kunhan alkujännitys on ohi. Koirien kanssa taas suorastaan rasavilli ja ollaan käyty läheisessä koirapuistossa paljon leikkimässä, siellä on usein samanikäistä leikkiseuraa. Kaverini yksivuotias koira ja Kiana ovat tulleet suorastaan parhaiksi ystäviksi ja käymme kyläilemässä siellä säännöllisesti, koirat leikkivät riemukkaasti ja lepäilevät toistensa kainaloissa ja ovat erottamattomat. Neero ja Kianakin pitävät vähintään kerran päivässä leikkihetken yhdessä ja Kiana vaikuttaa pitävän Neeroa jonkinlaisena oppi-isänään ja matkiikin tätä huvittavuuksiin asti :)) Laitan parempia kuvia vielä perässä tulemaan, kunhan saan toisesta kamerasta kuvat koneelle! :)
Lääkärissä käytíin ja terve on jokapuolin, painoa jo yli kymmenen kiloa!

Ei voi muuta sanoa kun kiitos kun luotitte meille pienen ihanan koiravauvan, ei
olisi paremmin voinut mennä!!! :)

T: Kiana, Neero, Antti & Leena

Kuulumisia kodista:

22.12.2007 Meillä on mennyt tosi hyvin! Kiana ei ole jotenkin ollut yhtään ahdistunut näin isosta muutoksesta vaan vipeltää innokkaana paikasta toiseen. Tietenkin se ensimmäinen automatka ja noin ensimmäinen tunti uudessa kodissa oli kyllä jännittävää ja pelottavaa, mutta sitten hämmästyksen kaikottua alkoi melkoinen touhaminen ja sitä on jatkunut tähän asti :)

Ollaan kaikki ihan pikku tyttelin pauloissa ja sekin tuntuu viihtyvän oikein hyvin. Neeron kanssakin tulevat hyvin toimeen, mitä nyt Neero välillä katselee kummissaan suu auki kun tuo pikkuinen riehuu vieressä. Hyvää toimintaa on tuonut meidän kotiin ja ollaan kaikki onnellisia! :)

***

Kuulumisia kotihoidosta:

29.11.2007 4 kuukauden ikäinen Kiana on rohkaistunut kovasti kotihoidossa. Tarpeet tehdään vaihdellen ulos, välillä sisälle; useimmiten kuitenkin sanomalehden päälle. Yksinään jäädessään Kiana on ollut hiljaa ja kiltisti. Hihnassa kulkemista Kianan kanssa vasta opetellaan, ja tulevan kodinkin täytyy jatkaa tätä opettelua pikkutytön kanssa.

Kianasta voisi kuvitella kasvavan noin 55-60 senttimetrinen kaunokainen:).

22.11.2007 Kiana on noin 4 kuukauden ikäinen narttupentu, joka odottelee tällä hetkellä omaa kotia kotihoidossa Hyvinkäällä.

Kiana on pirteä ja touhukas tyttö, ja se tulee hyvin toimeen hoitokodin omien koirien kanssa. Ihmisten kanssa Kiana ei ole selvästi ollut vielä kovin paljoa tekemisissä, ja se totuttelee pikku hiljaa luottamaan meihin kaksijalkaisiin ihmeisiin:).

Kiana luovutetaan rokotettuna, madotettuna ja sirutettuna ja lisäksi sillä on Eu-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kianan kulukorvaus on 150 euroa.