Kehveli (nyk. Sissi)

Lisätty sivulle: 2008-07-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kehveli (nyk. Sissi)
9/2008: Kehveli sai kodin Pöytyältä

***

Kuulumisia kodista:

21.10.20008 Olen nyt ollut uudessa kodissaan 4 viikkoa ja hyvin olen oppinut suomen kielen. Olen vieläkin aika arka kun liikumme ulkosalla, monesti minulle tulee mieleen että nyt pitäiskin päästä syliin kun tuolta tulee tuollainen TOSIIII iso koira. Sisätiloissa jo rohkeasti jahtaan pölyimuria jopa murisen sille, mutta mitään ääniä en pelkää. Autot ovat intoihmoni, voisin juosta niitä kiinni vaikka aina.

Eilen näin ensi kerran jäniksen, jeeeeee…. mutta en kuitenkaan saanut lähteä perään. Vihikoiraksi sanovat minua, koska kuono maassa etenen. Löydän myös kaikki päästäiset ja hiiren, onkohan minulla identtiteetti kriisi, miau.

Iltapäivisin pitää levätä kunnolla koska isäntä tulee kotiin niin on tiedossa päivittäinen voimainkoitos eli puolisen tuntia painia isännän kanssa. Silloin me kinataan siitä mikä on kenenkin tyyny ja sukka. Silloin saan myös kaikki mun ihanat lelut jotka pitävät mitä merkillisimpiä ääniä, niitä sitten piilotellaan ja etsitään.

Painoin tullessani n. 9,5 kg, nyt paino on jo yli 16 kg, mutten kuitenkaan ole päässyt lihomaan, koska joka päivä käydään lenkillä, vaikka aina ei oikein huvittaiskaan, mutta niillä on ylivoima kun heitä on viisi.
Tässä myös kuva minusta kun ollaan palattu lenkiltä.

T. Sissi alias Kehveli.

***

17.9.2008 Kehveli on valmis omaan kotiin.

29.7.2008 Naskali, Vesseli, Kehveli ja Rasseli ovat Tallinnan Loossa 4 tehdasalueelle syntynyttä saksanpaimenkoirasekoitusemon pentua. Pennuista kasvaa keskikokoisia, saksanpaimenkoiratyyppisiä. Ne etsivät aktiivista, peruskoulutuksen tarjoavaa kotia, jossa mahdollisesti myös harrastetaan jotain tulevan perheenjäsenen kanssa.

Aiemmasta pentueesta oleva uros (sivuilllamme nimellä Höpö) elelee vielä äitinsä Mutsin seurassa. Sisko Lucky jäi hiljattain auton alle, ja se on nyt hoitokodissa toipumassa leikkauksesta. Koko suurperhe etsii yhdistyksen avulla uusia koteja. Yhdistys huolehtii paikallisten yhteyshenkilöiden tuella Mutsi-emon ja Höpö-veljen leikkaukset ja rokotukset kuntoon.

Osa pennuista oli jo menehtynyt, nämä neljä ovat vielä jäljellä. Lapsoset toimitettiin Haapsalun tarhalle omaa kotia odottelemaan, koska tehdasalueen ympäristö oli pennuille todella vaarallinen ja ne tarvitsevat myös loishäädöt sekä kunnollista ruokaa ja ihmisseuraa kasvaakseen kunnon perhekoiriksi.

Kulukorvaus 150 euroa, pentu haetaan yhdistyksen avulla Tallinnasta. Pennuille on lemmikkipassi, sekä rokotukset, sisä- ja ulkoloishäädöt annettu. Pennut ovat valmiit omaan kotiin syyskuussa 2008.