Kauni Ketuntyttö (nyk. Cindy)

Lisätty sivulle: 2012-01-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kauni Ketuntyttö (nyk. Cindy)
24.3.2012 Kauni sai kodin pääkaupunkiseudulta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12/2013 Kauni tuntee nykyään nimen Cindy. Cindy täyttää huomenna 2 vuotta ja on kovin touhukas tyttö. Pelkää kovin ihmisiä, ihan kaiken kokoisia, mutta menee karkuun, ei ole yrittänyt purra ketään. Toisia koiria rakastaa yli kaiken ja tulee kaikkien kanssa toimeen. On ihan mun tyttöä. On jo ruvennut tottelemaan, paitsi hihnassa olisi parantamisen varaa. Cindy painaa 16 kiloa ja on keskikokoista pienempi, pitkäselkäinen ja matalajalkainen. Oikein on ihana pakkaus.

***

Kauni Ketuntyttö (n. 1,5 kk tammikuu 2012) etsii kotia Kohtla-Järven koiratarhalla.

Ketyntytöt pääsevät rokotusten puolesta Suomeen 24.3.

Kauni, Kitty, Kiti, Kuku ja Kunjan Ketuntytöt ovat joutuneet koiratarhalle jo noin viiden viikon iässä. Tytöt ovat samaa sisarusparvea ja etsivät nyt ymmärtäväisiä koteja, jossa on tarjolla rajoja ja rakkautta. Tyttöset ovat elämäniloisia kavereita, mutta tulevan kodin tulee opettaa tytöille koiranelämän perustaidot, kuten hihnassakävely ja sisäsiisteys. Myös koirakouluun on suositeltavaa mennä opiskelemaan ja tarjota myös siten koiralle virkistävää aktiviteettia elämään. Tyttösten vanhemmista ei ole parempaa tietoa saatavilla, mutta on arvioitu että tytöistä kasvaisi noin keskikoisia. Mutta aika näyttää minkäverran kokoa tytöille tulee. Tyttösten rotuperimä on melkoinen sekamelska, eikä siitäkään ole parempaa tietoa tarjolla, mutta todennäköisesti saattaa löytyä saksanpaimenkoiraa, laikaa ja/tai terrieriä tai sitten jotain ihan muuta :)

Luovutusmaksu pennusta on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnastaja. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.