Kati

Lisätty sivulle: 2013-01-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kati
2.12.2013 Kati sai kodin Polvijärveltä.

***

Leikattu narttukoira, noin 5-6 v.

22.10.2013 Kuvaterveisiä lempeältä jättiläiseltä. Kati on aivan ihana koira, jonka ainoa vika on suuri koko. Kati tosin ei itse tiedä olevansa niin iso, vaan yrittää mielellään punkea ihmisen syliin. Se tykkää myös parkkeerata mahdollisimman lähelle ihmistä saadakseen rapsutuksia ja huomiota.

15.5.2013 Lisätty Katille lenkkeilyvideo. Katin kanssa oli oikein mukava käydä pienellä kävelyllä. Kati kulkee rauhaksissaan tutkien ympäristön hajuja.

5.4.2013 Katin kanssa käytiin pitkällä kavelyllä Valgan eläinten hautausmaalla. Isosta koostaan huolimatta Kati on oppinut kulkemaan hihnassa suhteellisen nätisti, toki ison koiran voimaa siltä löytyy toisinaan. Vastaan tuli irtokoira, mutta se ei haitannut Katin matkaa ja vaihdoimmekin vain tien puolta, eikä Kati pikkukoirasta välittänyt. Myös auton antoi ohittaa nätisti. Aluksi Katin mielessä oli vain lenkin hajut, mutta tytöstä sai ison ystävän lihapullien avulla, jonka avulla Kati myös meni todella nätisti häkkiinsä. Kati on saanut massaa pentujen jälkeen ja se on komistunut.

28.1.2013 Kati on ihmisystävällinen ja luottavainen koira. Kati on ollut tarhalla ennenkin ja tehnyt uskollisesti omistajalleen pentueita myytäväksi. Kati on asunut mökissä maaseudulla ja omistaja on laiminlyönyt Katin hoitoa. Nyt omistaja ei enää ole kaivannut Katia takaisin tarhalta kotiin niin sille voidaan etsiä uutta rakastavaa kotia jossa siitä huolehditaan hyvin.Kati vetää hihnassa lenkillä kyllä, joten hihnakäyttäytymisessä on opettelua. Katin pennut Jasper, Kasper ja Janne etsivät myös kotia kauttamma. Kati on suurikokoinen, n. 30-40 kg ja 60-70cm.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa