Karolina (nyk. Caro), Tipsun pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Karolina (nyk. Caro), Tipsun pentu
5/2006 Caro muutti omaan kotiin Turkuun

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9/2006 Lisätty Caron ja “siskon” kuvia

14.7.2006 Caron koti on pienkerrostalossa 3,5 vuotiaan sekarotuisen nartun painikaverina :) Alussa vähän jännitti mitä tuleman pitää tyttöjen kanssa, mutta kaikki on mennyt loistavasti!! Ei ole ollut pahempia mustasukkaisuus taistoja eikä oikeastaan mitään muutakaan. Vanhempi koira on pikemminkin onnellisempi kaverin kanssa. Ruokakin maistuu paremmin, kun Caro vahtii ruokakipon vieressä..;)

Caro on todella sosiaalinen, iloinen, kaikkien kaveri. Tykkää käydä koirapuistossa, eikä ainakaan toistaiseksi ole pelännyt yhtäkään koiraa. Nyt on alkanut tulemaan esille hieman arkuutta joissakin asioissa (äkkinäiset liikkeet, lapset..) mutta ne varmasti laantuu iän myötä. Vielä ei oikein osaa sanoa mitä rotuja mahtaisi olla sekottunut, hiukan erottuu saksanpaimenkoira ja labbis… Korvat lerpallaan, muutaman kerran ollut toinen hetken pystyssä. Mielenkiinnolla odottelen minkälainen tyttönen Carosta kehkeytyy!!

***

Narttupentu, noin 4vkoa

Olen 4 viikon ikäinen nuori neiti vailla omaa kotia. Tällä hetkellä asustelen Turussa, emoni on Tripsu, joka löytyy myös yhdistyksen sivuilta. Olen normaali iloinen pentu. Mahdollisesti sakemannimix, saattaa olla jopa kaukkaria, minusta tulee iso ja sen vuoksi en sovellu kerrostaloon. Luovutus alkaen 21.5.2006.