Karjalan kuningatar, Bellan pentu (nyk. Kuti)

Lisätty sivulle: 2007-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Karjalan kuningatar, Bellan pentu (nyk. Kuti)
1.11.2007 Karjalan kuningatar sai kodin emonsa luota

***

Kuulumisia kodista:

5.12.2007 Kuti on ottanut emostaan ja meidän vuoden ikäisestä pietusta leikkikaverit itselleen, kun kaikki sisarukset lähtivät uusiin koteihin. Pikkuhiljaa tyttö oppii sisäsiistiksi, mutta varsinkin riehuessa tulee nopeasti hätä. Ulkona olisi vaikka kuinka kauan leikkimässä, mieluiten roikkuu Pietun hännässä :) Kissat on jätetty jo rauhaan, Kuti on oppinut jo kiellon, kutsumisen ja istumisen jälkeen osataan antaa tassuakin! Ainoat tuhotyöt on tapetin ja sängyn järsiminen, mutta niitä ei ole onneksi testailtu uudestaan. Ruoka maistuu hyvin ja melkein kaikki mahdollinen kelpaa.

Jatkumisiin Irene

***

10.10.2007 Sivuillamme kotia etsinyt Bella (http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=1440) synnytti kodissa 10 pentua. Pennut syntyivät 8.9.07
Pennut ovat saaneet alkunsa tarhalla, joten isästä ei ole tietoa.

Pennuista kasvaa joko keskikokoisia tai isoja, ja siitä syystä etsimme niille koirakokemusta omaavia koteja.

Kaikki pennut on sosiaalisia ja elävät hoitokodissa perheen keskellä ja ovat tutustuneet kissaan ja lapseen :) Pennut luovutetaan viikolla 44.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/ kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä tunnistusmerkittyinä.