Kapsu

Lisätty sivulle: 2007-01-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kapsu
8.6.2009 Kapsu sai kodin Porin seudulta.

***

7.4.2009 Kapsu etsii uutta kotia omistajan vakavan sairauden vuoksi. Kapsu on ystävällinen 3-vuotias uros. Kapsu on elänyt maatilalla isännän ja hevosten seurassa. Kapsulle haetaan kotia ensisijaisesti maatalosta / omakotitalosta.

Kapsu tulee toimeen narttujen kanssa. Ei luovuteta urosten kanssa samaan kotiin. Varmuuden vuoksi Kapsun tulevassa kodissa ei olisi kissoja. Kapsu on rakkautta ja rapsutuksia kaipaava karvainen kaveri.

Kapsun kulukorvaus on 60 € Kapsulla on lemmikkieläinpassi, siru ja rokotukset.

Kapsu sai kodin Varsinais-Suomesta elokuussa 2006

***

1.7.2007 Lisätty kuvia kodista.

4.10.2006 Lisätty kuvia kodista.

***

Kuulumisia hoitopaikasta

13.8.2006 Kapsu on labradorinnoutajaa muistuttava urospentu. Ikä n. 5 kk, paino tällä hetkellä 20 kg. Kapsu tuli Suomeen Loomade Hoiupaikista. Luonteeltaan Kapsu on reipas, rohkea ja menevä.Se jopa isottelee itseään kaksi kertaa suuremmille vastaantuleville koirille muristen kuin mikäkin kadun omistaja. Suomeen tullessaan Kapsu tepsutteli Kanavaterminaalilta Espaa pitkin Mannerheimintien kautta rautatieasemalle. Matkalla oli paljon väkeä, mopoja, ratikoita, katulaulajia ja soittajia, eikä Kapsu pelännyt mitään. Kapsu odottaa kotia Turussa. Hoitopaikassa on myös kissa, jonka kanssa Kapsu tulee hyvin toimeen. Kapsua voi sovittaessa tulla katsomaan.