Kalle

Lisätty sivulle: 2007-01-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kalle
09/2005 Kalle sai kodin.

***

Kuulumisia kodista:

5.2.2006 Terveiset pikku-Kallelta joka täyttää tänään 6 kk. Olimme sisarus-tapaamisessa kasvatuskodissa ja tapasimme siellä myös, Viskin, Pulivarin, Rekun ja Epan (siskon), Totesimme, että kaikki sisarukset voivat hyvin ja ovat erittäin ihania, kilttejä ja oppivaisia. Ovat saaneet hyvät evät elämälle kasvatuskodista. Kiitokset kaikille ! Kalle on joukon kookkain; säkäkorkeus 61cm ja paino 28 kg, seuraavaksi tulee Pulivari joka painaa 30 kg ja on vain hieman matalampi kuin Kalle. Sisko-Eppa on ladymaisen hoikka ja hento ja Viski on hiukan saman kokoinen. Rekku on muuten samannäköinen kuin Kalle, paitsi¨jalat on jääneet mataliksi.
Tapaaminen oli mieluisa varmaan kaikille ja toivottavasti tavataan kesällä tai elokuussa viimeistään uudestaan. t. Marja Arbelius + pikku-Kalle

***

Kalle on suomalainen pentu, jonka emo ei suostunut hoitamaan pentujaan. Kalle veljineen tuli yhdistykselle hoitoon elokuun alkupuolella 4 päivän iässä. Pennut ovat syntyneet 4.8.2005, ja emä on berninpaimenkoira ja isä kultainennoutajasekoitus (mahd. mukana spk ym.). Pentuja on hoidettu ihmisemon toimesta vajaan viikon iästä ja ne ovat todella ihmisrakkaita. Pennut ovat tottuneet normaaliin lapsiperheen arkeen sekä toisiin koiriin. Pennuista kasvaa ainakin keskikokoisia. Ne luovutetaan syyskuun 24. päivästä alkaen ell-tarkastamina, useaan kertaan madotettuna ja tunnistusmerkittynä.

Kalle on sellainen ihana pieni riiviö, kaikki mitä eteen sattuu tulemaan niin on pakko maistaa. Ruoka maistuu hyvin ja painoakin on tullut n. 2800g. Uni maistuu tarvittaessa ja leikkikin maistuu kunhan seuraa vain on. Lelut ja aluset saavat kyytiä aina tarvittaessa ja veljien hännät ovat hauskoja, vaikka veljet ovat Kallen hammaista erimieltä. Kalle on kerrassaan ihana haukku vaavi.