Kaisla

Lisätty sivulle: 2016-11-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kaisla
7.12.2016 Kaisla sai kodin.

***

Narttukoira, 7 v, steriloidaan

12.11.2016 Kaisla on norwichinterrieri tyttö, joka etsii uutta kotia.

Kaisla on alussa hieman ujo koira, joka kuitenkin reipastuu nopeasti vieraan tarjottua tytölle herkku. Kaisla on muutenkin helposti motivoitavissa ja koulutettavissa herkkupalkkioilla. Kaislalle ei ole entisessä kodissa opetettu kaikkia perustaitoja, joten mm sisäsiisteyden opetteluun tulee panostaa. Kaisla vaikuttaa olevan melko nopea oppimaan. Hihnassa tyttö kävelee jo melko reippaasti, mielellään taluttajan vieressä. Kaisla on tottunut muihin koiriin, mutta pitää kuitenkin enemmän omista ihmisistä kuin koirakavereista. Kodista voi löytyä rauhallinen koirakaveri.

Kaislalle etsitään rauhallista kotia, ei luovuteta pienten lasten perheeseen. Kaisla on kotihoidossa Helsingissä ja tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Ennen luovutusta Kaisla steriloidaan ja hampaat hoidetaan.

KULUKORVAUS narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.