Kaino (nyk. Rasmus), Tipsun pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kaino (nyk. Rasmus), Tipsun pentu
2006 Kaino sai kodin Pornaisista.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

7.1.2009 Tervehdys. Kaikki on hyvin ja Rasmus on pysynyt aina terveenä. Yksi omanlaisensa piirre Rasmuksella on. Rasmus ei oikein osaa olla autossa ja on aina oksennellut jopa 4 km matkallakin, mutta nyt selvisi kuukausi sitten anoppilan reissusta 15 km yhteen suuntaan oksentamatta. Toivottavasti alkaa menemään ohitse tämä, koska jotkut kärsivät siitä koko ikänsä ja sehän on aina yksilöllistä.

Rasmuksen vahtivietti on todella kova ja suhtautuu hyvin epäluuloisesti kaikkeen. Nyt alkaa osoittamaan hiukan aikuistumisen merkkejä, kun vanhuksemme jouduttiin nukuttamaan viimelepoonsa. Roope oli täysin palveluskoira ja erityisesti etsintä oli hyvin hallussa, mutta eihän kukaan meistä nuorene. Roope oli shcäferin ja collien sekoitus ja olisi täyttänyt 14 vuotta kesäkuussa. Rasmuksen lonkat ja nivelet ovat viimeksi lääkärikäynnin yhteydessä todettu olevan hyvässä kunnossa, kuten koko koira. Rasmuksen säkäkorkeus on noin 76 cm, paino noin 60 kg.

Tässä pari kuvaa heinä-elokuun vaihteesta ja yksi viimevuoden alusta jossa Roopen sokeutuminen näkyy jo selkeästi. Nyt Rasmus alkaa jo hiukan rauhoittua, mutta leikkiminen tuntuu vielä olevan päälimmäisenä. Rasmus on heino poika, tulee luokse hyvin, yleensä pysähtyy, kun huutaa seis, ei ole vihainen ruuastaankaan perheenjäsenille ja nukkuu oikein nautiskellen sohvalla selällään raajat levällään välillä. Hyvää alkanutta vuotta kaikille ja terveiset kaikille Rasmuksen sisaruksille.

10.7.2006 Terveiset täältä Pornaisista! Haimme Rasmuksen Turusta tänne Pornaisiin Halkian kylään maalle, missä tilaa on hyvin. Entuudestaan meillä on Roope-vanhus, schäferin ja collien sekoitus. Komea uros (säkäk. noin 68 cm paino noin 38 kiloa ja ikää 11 vuotta). Ajattelin auttavan mittasuhteissa. Pahoittelen kuvien laatua, ovat skannattuja kinofilmikuvista. Ylimmässä kuvassa Rasmus on noin 8 viikon ikäinen ja painoa oli noin 6 kiloa. Alemmissa kuvissa 12 viikon ikäinen, 14.9 kilon painoinen ja saanut ensimmäisen rokotuksensa. Nyt ikä 14 viikkoa ja painoa 16.9 kiloa. Eläinlääkärin mukaan kaikki oli hyvin ja rotumäärityksen kuultuaan kertoi olettavansa koirasta tulevan hyvin itsenäisen.

Rasmuksen korvat eivät ole nousseet pystyyn. Rasmus on myöskin hyvin dominoiva luonne ja kiusaa vanhusta joka ei enää jaksa leikkiä, sekä kova osoittamaan mieltään. Rasmus on ollut sisäsiisti jo kaksi viikkoa, mutta teki “ennätyksen” viikko sitten jäädessään kotiin kahdeksi tunniksi “yksin” Roopen kanssa. Oli viisi kakkaa ja kaksi pissaa lattioilla kahdessa huoneessa ja sanomalehdet revittyinä ympäriinsä. Yläkerran turvaportti on meillä pienimmän lapsen takia kiinni, mutta heti jos portti unohtuu auki, käy rasmus tekemässä makkariin “läjän”. Mutta eiköhän viisautta tule ajan kanssa. Rasmus on hieno poika kumminkin ja tulee luokse kutsuttaessa aina mielellään, remmissä kulkeminen välillä hankalaa, kun hän päättää ettei halua siihen suuntaan mihin ollaan menossa. Hyvää kesän jatkoa! Terv: Hakalan poppoo.

***

Urospentu, noin 4vkoa

Olen 4 viikon ikäinen nuorimies vailla kotia. Olen normaali iloinen pentu. Mahdollisesti sakemannimix, saattaa olla jopa kaukkaria, minusta tulee iso ja sen vuoksi en sovellu kerrostaloon. Luovutus alkaen 21.5.2006.