Kaari

Lisätty sivulle: 2013-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kaari
1.2.2013 Kaari sai kodin Espoosta

***

Kuulumisia kodista:

24.4.2013 Kaari on kotiutunut tosi hienosti :D sisäsiisti on kokonaan, edelleen maistuu lelut pureskeltavaksi, uutena on tullut seinän kulman ja lattiamuovin järsiminen :D Puruluut yms hän piilottaa vaatteitten/ sängyn alle. Ulkoilu on mennyt hienosti, yhdessä vaiheessa alkoi narupureskelu ja hyppiminen uudestaan, liekö murrosiän temppuja, mutta uskoo kyllä kun kieltää ja herkkupalojen avulla.

Edelleen antaa pienten lasten riehua kanssaan ongelmitta, välillä nappaa hihasta yms kiinni ja yrittää vetää ja sehän on lasten mielestä vaan kivaa :D Minkäänlaista vatsaongelmaa ei ole ollut ja käytiin eläinlääkärillä ja totesi, että terve koira ja rokotuksetkin oli ihan ajantasalla. Enemmän ja enemmän valloittaa meidän sydämet <3 Tykkää nukkua sänkyjen alla (kuten yhdestä kuvasta huomaa) Ulkoilussakin ihmiset pysäyttää ja kehuu Kaarin kauneutta :D ollaan myös saatu monia koiraystäviä. Vähän ollut outoa, kun lumikasat hävisivät eikä voi piilottaa ja kaivaa kuoppia kepeille:D Keväisin terveisin, Yvonne ja Kaari

19.2.2013 Meillä menee hienosti :D valjaat saadaan jo päälle ilman, että tarvii heittäytä makaamaan maahan ja hihnassa kuljetaan hienosti, osaa käskyn tänne :D pissat ja kakat ekojen päivien jälkeen ollaan tehty hienosti ulos ja on nähty jo tulevia koirakavereitakin. Leluiksi kelpaa mikä vaan, kaikkein parhaimmalta maistuu formula-autot, rekat ja kengät niitä me sitten otetaan aina pois. Ruoka on ruvennut maistumaan tosi hyvin, lisäsin vähän liharuokaa papanoitten sekaan.

Yt. Yvonne ja Kaari

***

Steriloitu narttu, noin 8kk

15.1.2013 Kaari on vilkas tyttöpentu, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Kaari on juuri siinä iässä, että keksii kaikennäköistä jäynää, joten rajoja ja rakkautta olisi tämä pentu vailla. Kaarista kasvaa todennäköisesti noin polvenkorkuinen koira.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.