Juti

2009 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Juti etsii kotia koirakaverilla tai ilman.

25.11.2019 Juti on lämpimällä sydämellä ja isoilla silmillä varustettu ajokoirasekoitus, joka on sosiaalinen sekä koirien että ihmisten kanssa. Juti on vilkas ja lenkkeily on reipasta, Juti vetää hihnassa jonkin verran ja kaikkia vastaantulevia koiria pitäisi päästä kohkaten moikkaamaan. Yksin olo sujuu Jutilta, mutta jos on jäänyt namipussi kuonon ulottuville, ei tyttö arkaile sitä ottaa ja tyhjentää. Kerrostalossa Juti haukkuu äänille ja mutta ei mahdottomasti, enneminkin kaupungissa hihnassa lenkkeily on tämän koiran kanssa sellaista sähläämistä, että mieluiten Jutille etsitään kotia muualta kuin aivan ydinkeskustoista. Juti painaa 16 kg ja säkäkorkeus on 45 cm.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 150 €. Yli 10-vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-su 12-18

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.