Juti (nyk. Leon)

Lisätty sivulle: 2010-01-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Juti  (nyk. Leon)
2.2.2010 Leon sai kodin Espoosta.

***

Juti, reg. 15265, on n. 1-2 vuotias uros, joka odottelee kotiaan Tallinnassa

22.1.2010 Tallinnan tarhalla alkaa tila käydä vähiin ja Jutin aika tarhalla loppua. Kiireestä huolimatta ei Jutia pidä säälistä ottaa.

14.1.2010 Juti on niitä koiria jonka ohitse meinaa ensin vain kävellä tarhalla kierrellessä. Se kuitenkin kertoo jokaisella eleellään olevansa erittäin mukava ja iloinen kaveri ja pakkohan se poika on pihalle päästää.
Juti lähtee enemmän kuin mielellään ulkoilemaan ja meno on pojan kanssa vauhdikasta.

Poika haistelee ja merkkailee, mutta kuuntelee myös mukavasti mitä hihnan toisessa päässä on sanottavaa. Toiset koirat ja vastaan tulevat ihmiset kiinnostavat tätä nuorukaista ja kaikkia pitäisi päästä moikkaamaan.
Pysähtyessämme kuvausta varten pisti nuorukainen parastaan. Se tarjosi namin avulla istumista, tosin pitkää tovia ei pylly malttanut maassa pysyä.
Juti pitää kovasti ihmisen huomiosta ja tuntuukin että rapsuteltavana tämä kaveri olisi viihtynyt vaikka kuinka ja kauan.
Juti on n. 60-65cm korkea

Jutille haetaan kotia jossa ollaan valmiita panostamaan pojan kanssa touhuamiseen ja aktivointiin, sillä täysin sohvaperunaksi ei Jutista ole.
Kotona voisi olla narttu kaveri Jutia odottamassa, mutta uroksen kaveriksi ei tämä poika lähde.

Tuleva omistaja noutaa Jutin Tallinnan tarhalta yhdistyksen edustajan opastuksella.
Kulukorvaus on 120€ ja se sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.