Juta (nyk. Reppana)

Lisätty sivulle: 2011-04-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Juta (nyk. Reppana)
28.5.2011 Juta (nyk. Reppana) sai kodin Nuppulinnasta

***

Kuulumisia kodista:

17.12.2011 Hei, Taas näitä Reppanan kuulumisia: Reppanasta on kasvanu iso tyttö, painaa jo 18kg! Edelleenkin pysynyt positiivisena, iloisena ja kilttinä. Erityiseksi harrastukseksi on kehkeytynyt painit kissan kanssa. Hienosti tulee lasten kanssa toimeen, eroahdistus on jo hiukan lieventynyt eikä äänet ole enää niin paha asia, saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessa… Onneksi asutaan maalla! Tässä muutama kuva isosta Reppanasta ja sen karvakamuista.

Terv. Krista

6.9.2011 Hei, Haimme Juta koiran tallinnasta toukokuun lopussa ja nyt ajattelin kuulumisia kertoa. Juta sai meiltä uudeksi nimeksi Reppana, kun toinen alkuun tahtoi jäädä meidän isompien koirien jalkoihin. Nykyään ne isommat koirat tuppaavat jäämään Reppanan jalkoihin kun tosella on niin kova kiire. Reppanalle maistuu ruoka ja se on kasvanut aika roimasti sen säkäkorkeus on melkein 40cm! Pitkä runko ja melkoset voimat. Todella hyvin tulee toimeen niin kissojen, koirien, hevosten kuin lastenkin kanssa ja siitä on tullut monen lapsen suosikki. Tykkää autoilla, käydä kävelyllä sekä metsässä sienessä eikä virta lopu kyllä millään! Lapsiin Reppanalla on ihan oma suhde ja niiden seura saa sen aina iloiseksi, mutta se osaa olla todella varovainen lasten kanssa, isoja miehiä se vähän pelkää sekä kovaa ääntä pitäviä kulkuneuvoja, mutta rauhallisella totutuksella nekään ei ole ongelma. Reppana ei vieläkään tykkää jäädä yksin ja sen vuoksi se on päässyt paljon mukaan joka paikkaan ja jätetty kotiin vain lyhyiksi ajoiksi. Reppana viilettää kuin tykinkuula pihalla, selättää noi isommat hauvat, roikkuu niiden hännässä ja jaloissa, toisin sanoen Reppana on saannut niihinkin lisää eloisuutta omalla asenteellansa. Pienen kokonsa takia ei jää kyllä jälkeen muiden menossa vaan painii minkä ehtii, myös kissan kanssa! Aivan mahtava koira ja jännityksellä odotetaan kuinka paljon se vielä kasvaa!

Terv. Krista

***

Narttupentu, 3 kk

16.5.2001 Uusia kuvia Jutasta 3 kk.

6.4.2011 Juta on 14.2.2011 syntynyt mix-narttu. Juta on tummakuonoinen ja vahvatassuinen rauhallinen tyttö. Juta on kiltin luontoinen ja pitää kovasti ihmisen seurasta. Juta omaa ehkä riistaviettiä. Juta on mäyräkoira-rotweiler mix, joten tulevasta koosta ei ole aivan varmaa tietoa. Juta on valmis rokotusten puolesta 26.5.2011 matkustamaan Suomeen.

Kulukorvaus pennusta on 200 €. Kulukorvaus sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen.