Justus

Lisätty sivulle: 2011-01-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Justus
18.2.2011 Justus sai kodin Raisiosta.

***

Pennut on otettu huostaan perheestä, jossa on ollut liian paljon eläimiä tilaan nähden. Justus on luovutusiässä 9.2.2011 lähtien, jolloin se on 8 viikkoa.

Kuulumisia kotihoidosta
5.2.2011 Justus on reipas koirapoika, joka ei sovi pienten lasten perheeseen. Justuksella on myös vähän herkkä vatsa, vaikka kaikki nappulat ja lisukkeena vuoroin jauheliha tai maksalaatikko ja porkkanasose piimän kera, on ihan hyvä. Mutta jo siansaparo saattaa saada vatsan löysäksi. Toki on helppo välttää ylimääräisiä, kun asian tietää. Justus on tosi nopeasti oppiva, ainakin asiat jotka ovat hänen mielestään oppimisen arvoisia.

Kuulumisia kotihoidosta
29.1.2011 Justus on vähän Jonas-veljeään äänekkäämpi, mutta muuten rauhallisempi tapaus, vaikka toki sekin on innostuessaan kova menemään. Ulkonakin käydään asioilla ja leikkimässä, vaikkakin aika lyhyitä aikoja kerrallaan. Justuksen ja Jonaksen emä on mahdollisesti kultaisennoutajansekoitus, isästä ei ole varmaa tietoa. Pojat ovat hoitopaikassaan tottuneet muihin koiriin ja kissoihin. Luovutetaan eläinlääkärin tarkastamana sekä sirutettuna. Yhdistys on maksanut emon steriloinnin, jotta pentuja ei enää tule lisää.

Justus on kotihoidossa Paimiossa.
Kulukorvaus pennusta on 200 €.

Omistajan tulee olla sitoutunut koiran ottamiseen ja valmis huolehtimaan koirasta mahdolliset seuraavat 15 vuotta. Justuksesta kasvaa ainakin keskikokoinen koira.