Justiina

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Justiina
17.1.2007 Justiina pääsi omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

18.12.2008 Hyvää kuuluu Justiinalle. Kasvanut on jo omiin mittoihinsa ja tulee toimeen lähes kaikkein koirien ja jopa kissojen kanssa. Ei ole ollut minkäälaisia ongelmia missään vaiheessa vaikka vahtimis viettiä on vaikka muille jakaa:) Justiina on muuttanut pois Espoosta pohjoiseen Muhokselle ja kotiutunut tännekkin todella hyvin ja lumesta tykkää kuin hullu puurosta ja sitähän täällä riittää:)

***

Narttukoira

9.11.2006 Justiinasta on kehkeytynyt tosi upea typykkä. Rauhoittunut ja “aikuistunut” huomattavasti. Sopii varmaan ainoaksi koiraksi, vaikka mielellään kyllä leikkii muiden kanssa. Tuntuu vaan mielellään seurustelevan ihmisen kanssa ja kaipaa rauhallisempaa menoa välillä. Nauttii kun muut höseltäjät lähtevät ulos että saa jäädä ihmisten kanssa. Vaikuttaa ymmärtävän puheen ja kuuntelevan sanomisia. Anne

02.11.2006 Justiina tuntuu olevan erittäin suojeleva siskojen suhteen ja tietty ruokapurkin kanssa. Rajuja leikkejä harrastaa muiden kanssa mutta kun pääsee ihan kaksin hänen kanssaan niin on hyvin hellyydenkipeä ja herttainen. Mahdottoman suloinen ja ystävällinen ihmisen kanssa. Kaneista ei niin piittä mutta kissojen perään mennään. Sisäsiisteyskin on jo aika hyvin hallussa. Yleensä nukkuu osittain mun jalkojen päällä.

24.10.2006 Justiina on hieno tyttö joka ymmärtää ulsomenon tarkoituksen, mutta ei vielä ole sisäsiisti. Hellyyttä rakastava tyttö joka mielellään istuu sylissäkin. Tuntuu oleva porukan komentja joskaan ei tunnu siskot Helmiorvokki ja Araminta oikein tottelevan. Pennut ovat kotihoidossa Turun seudulla.