Julio

Lisätty sivulle: 2008-08-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Julio
3.10.2008 Julio sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista
5.10.2008 Kaikkien sekaannuksien ja vaikeuksien kautta Julio pääsi viimein meille. Aluksi Julio oli tosi arka, mutta ei vienyt kauan kun se jo rentoutu. Kävimme vielä illalla kunnon lenkin joka sujui hyvin,vaikka pojalla riittää voimaakin. Nukkumaan ruvettiin samoihin aikoihin ja Julio löysi paikkansa meidän vierestä lattialta. Sillä on ilmeisesti ollut aikasemmassa kodissa kielto nousta sängylle, sohvalle ym.. Ja miehiä se arastelee huomattavasti enemmän, mutta ei kuitenkaan kauaa kun antaa sen haistella ja tutustua. Eli meillä on kaikki täällä paremmin kuin osasin ehkä odottaa. Tänään on taas uusi päivä ja Julio tutkii ja tarkkailee suurella mielenkiinnolla jokaista liikettä ja on muutenkin kovin halukas osallistumaan mihin vaan.

Kirjottelen lisää kuulumisia kunhan aikaa on vähän kulunut, ja on varma, että Julio on ehdottomasti tullut meille jäädäkseen.

Terveisin Katja, Tume ja Julio

***

12.8.2008 Julio, reg nro. 10411 on arviolta noin 2-vuotias uroskoira Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Se on löydetty 16.7.08.

Julio on persoonallisen näköinen uroskoira. Se tarkkailee ympäristöä hiljaisena ja odottavan oloisena ja ilostuukin kovasti kun päätän ottaa sen mukaani lenkille. Julio suhtautuu minuun hyvin ystävällisesti ja luottavaisesti häntää heiluttaen.

Hihnassa Julio kävelee melko mukavasti ja pysähtyessäni se kääntää heti katseensa minuun kysyvän oloisena. Makupalojen avulla Julio istuu nätisti ja poika tuntuu muutenkin olevan nopea oppimaan uusia asioita.

Toisiin koiriin Julio suhtautuu ystävällisen kiinnostuneesti ja olisi kovasti halukas leikkimään jopa toisen uroskoiran kanssa.
Ulkoaitauksessa Julio painaa Matamin kanssa vauhdilla menemään ja näiden kahden koiran leikkimistä on ilo katsella. Julion uudessa kodissa voisi hyvinkin olla leikkisä narttukoira kaverina.
Julio vaikuttaa tasapainoiselta ja suhteellisen rauhalliselta kaverilta ja se odottaa pian pääsevänsä uuteen kotiin saamaan ansaitsemaansa rakkautta ja huolenpitoa.
Julion säkäkorkeus on arviolta noin 60-65 senttimetriä.

Julio luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna, madotettuna ja loishäädettynä sekä lisäksi sillä on eu-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Julion kulukorvaus on 100 euroa.