Jonne

Lisätty sivulle: 2012-12-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jonne
29.1.2013 Jonne sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista
3.2.2013 Juu ei meinannu likka päästä tarhaan, kun niin kovasti heti kiintyi Jonneen. Edelleen hyvin menee ja koko ajan Jonne oppii uusia asioita. Huomaan myös, että kunnioittaa mua emäntänä ja uskoo käskyjä. Autoon meneminen on vieläkin tosi tylsää ja yhdet yrjöt tullu, mutta muistan saman vanhempieni koirasta ja se loppui sitten ajan kanssa. Laitan nyt pari kuvaa mitä räpsin tossa, ja tassun kuvaa naureskelin itsekseni, kun on niin jätti tassu!!! Palataan. T. Me vantaalaiset

Kuulumisia kodista
30.1.02013 En tiedä miten saisin tähän sähköpostiin kaikki sydämet ja auringot ja kaikki ilot laitettua..rakkaus Jonnea kohtaan kasvaa joka tunti enemmän. Myös Jonne näyttää olevan tyytyväinen emännästään, kun seuraa joka paikkaan ja lekkiessä heittäytyy selälleen syliin :)

Meillä meni eilinen tutustumisessa uuteen kotiin ja talon tapoihin. Ensimmäinen haaste tulikin heti kotiin tullessa, kun on sisällä semmoiset puurappuset yläkertaan (hieman liukkaat). Ylös meno oli ihan helppoa, mutta alas tulo oli kyllä liian pelottavaa ja siinä hetki meni,että siihen uskaltautu makupalojen kera.. nyt se sitten sujuu jo leikiten :).

Oma peti oli myös hakusessa ja ilkeä emäntä kun ei sänkyyn päästä, niin hyvä pedin paikka on emännän sängn vieressä.. siihen tottu heti ja nukkui yön ja päikkärit kiltisti siinä, eikä parin kiellon jälkeen edes yrittänyt sänkyyn.. samoin oppi nopeasti, että kun me keittiössä syödään, niin ovella saa katsella, mutta ei kuolata keittiön pöydän ääressä.

Tuo Jonne on niin mahottoman kiltti ja rauhallinen ikäisekseen. Mä uskaltauduin kokeilla pihalla pieniä aikoja ilman remmiä, kun piha on tavallaan puoliksi aidattua, niin hienosti pysyy ja tulee heti luokse vaikka ohikulkijoita menisi ja ne hieman kiinnostaakin..

Katselin noita snautserien kuvia ja huomaa kyllä samaa näköä. Huomasin myös, että snautsereilla on toi takapää vähän pienenmpi muuhun ruumiiseen verrattuna.

Paljon täältä terveisiä ja laitellaan taas s.postia kuulumisista.. T: Mirva ja Jonne

***

Urospentu, 4-5 kuukautta (tammikuussa 2013)

27.1.2013 Jonne tuli kotihoitoon.

28.12.2012 Jonne on noin 4 kuukauden ikäinen kastroitu urospentu Tallinnan tarhalla. Poika onkin jo odotelllut tovin sitä omaa kotia. Luonteeltaan Jonne on ystävällinen sekä ihmisille, että muille koirakavereille. On arvioitu, että Jonnesta kasvaa aikuisena isohko. Jonne on valmis matkaamaan omaan kotiin, sen löytyessä. Jonne etsii kotia, jossa ollaan valmiit puuhastelemaan koiran kanssa, koska hyvin todennäköisesti Jonnesta on kasvamassa aktiivinen koira. Kokemus tai kiinnostus koiraharrastuksista olisi suotavaa Jonnea harkitsevalle perheelle.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200 € sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Jos koira steriloidaan tarhalla, niin kulukorvaus on 250 €.