Jessica

Lisätty sivulle: 2007-08-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jessica
14.10.2007 Jessica sai kodin Helsingistä.

***

23.12.2007 Jessicalta ja omistaja perheeltä Iloiset Joulu terveiset !

3.11.2007 Tässä yksi kuva surullisesta Jessicasta ennen leikkausta ja kaksi leikkauksen jälkeen. Tosi vaikea kuvata tyttöä kun se on koko ajan liikkeessä!! Muutos on ollut niin täydellinen, että on vaikea uskoa että kyseessä on sama koira. Kivut ovat lääkärin mukaan olleet kovat ennen leikkausta, mutta ei Jessica kyllä yhtään itkenyt, nyt se kyllä ulisee ruoan perään! Jos joku vain panee jotain suuhunsa, on Jessica heti vieressä kerjäämässä itselleenkin jotain syötävää.

Ensi viikolla on tikkien poisto ja sitten saa ottaa tuon inhottavan kaulurin pois. Voimatkin ovat lisääntyneet niin että ulkona voi tehdä jo pitempiä lenkkejä. Ehkä nuori koira sitten toipuukin nopeammin kuin vanha. Jessica on viikossa lihonnutkin ihan selvästi, sehän oli pelkkää luuta ja nahkaa vielä viikko sitten.

On ollut todellakin iloinen asia seurata Jessican toipumista! Tv. Marja

3.11.2007 Hei! Jessica on topumassa hurjaa vauhtia. Ripulia ei ole ollut ja tyttö on niin nälkäinen ettei mikään tunnu riittävän. On iloinen ja leikisä, siis aivan uusi koira! Kiitos sinulle vielä kaikesta, laitan huomenna kuvia sinulle. Tv. Marja

29.10.2007 Jessica tuli tänään kotiin, se on suuren leikkauksen jälkeen aika vaisussa kunnossa mutta halusi kuitenkin jo syödä vähän tuossa illansuussa, mikä on suuri asia. Lähipäivät näyttävät, miten toipuminen lähtee etenemään. Terveisin Marja

28.10.2007 Vähän Jessican kuulumisia. Viikonloppuna se meni vielä huonompaan kuntoon kun se on ollut ja me kiikutettiin se poiklinikalle, jossa tehtiin röntgen ja varjoainekuvaus. Löydöksenä suolitukos, jonka heti sitten leikkasivatkin ja todennäköisesti pelastivat koiran hengen. Tukoksen oli aiheuttanut ilmeisesti kova ripulointi, ei mikään vierasesine, joutuivat poistamaan pienen pätkän suolta. Nyt Jessica on vielä siellä tiputuksessa, mutta on jo huomattavasti pirteämpi ja olisi halunnut juodakin, mitä se ei ole tehnyt moneen päivään. Kumma miten Jessicaan on jo kiintynyt, vaikka se on ollut meillä vasta pari viikkoa ja melkeen koko ajan sairaana. Eilen sen huomasi kun luulimme menettävämme sen.

Eihän vaara vieläkään ole ohi, toivotaan että paraneminen alkaa hyvin eikä tule enää sitä ripulia. Klinikka jonne sen veimme on nimeltään Hertta, varmaan teikäläisillekin tuttu, koska seinällä oli RekkuRescuen ilmoitus. Saimme oikein hyvää hoitoa, mutta kyllä siihen upposi rahaakin! Tänään iltapäivällä käymme hakemassa Jessican kotiin ja sitten toivottavasti alkaa toipuminen. Eläinlääkäri oli kyllä toiveikas, sanoi että koira on nuori ja suolisto kuitenkin hyväkuntoinen, niin että kaikki mahdollisuudet toipumiseen ovat olemassa.

Hyvää syksyn jatkoa, kertoilen taas kuulumisia. Tv. Marja

18.10.2007 Jessicalta terveisiä vaikka ei niin mukavia:
Ajattelinkin kirjoittaa sinulle vielä tänään myöhemmin kun olen ensin käyttänyt Jessicaa eläinlääkärissä. Jessica ripuloi edelleen eivätkä kotikonstit ole yhtään auttaneet tilannetta. Se ei myöskään suostu syömään mitään. Ihmettelen miten se edes pysyy hengissä. Nutri -Plussan ja Osmopetin turvin nähtävästi! Jaksaa kuitenkin olla ystävällinen ja nousee tervehtimään perheenjäseniä. Kerron sitten mitä mieltä se eläinlääkäri on. Niin, tiedätkö onko Jessica siellä Virossa saanut jonkun antibioottikuurin ja minkälaisen? Voisin senkin raportoida lääkärille.

***

27.8.2007 Jessica n. 6- kuukauden ikäinen narttupentu.

Korkeus n. 45-50 cm. Rotumixissä on oletettavasti myös noutajaa.Tullessaan tarhalle ollut arka.On oppinut siellä työntekijöiden toimesta luottamaan ihmiseen ja leikkimään. Jessicalla on aivan meripihkan väriset silmät ja silkin hieno karva.
Iloinen ja ihmisystävällinen. Löydetty 17.8.2007 Hoiupaikin numero 6920.

Tuleva omistaja noutaa Jessican tarhalta yhdistyksen avustuksella.
Jessican kulukorvaus on 100 €
Jessican rokotukset ovat valmiina 10.9.-07 lähtien.