Jesper

Lisätty sivulle: 2008-01-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jesper
18.1.2008 Jesper sai kodin Anjalankoskelta.

***

Kuulumisia kodista:

20.6.2008 Hei! Vieläkö muistatte pikku-Jesperin? :) Haimme sen kotihoidosta Espoosta 18.1.2008. Silloin se oli vielä pikkuinen ja arka. Nyt poika on kasvanut kovasti, vaikkei siitä nyt mitään hirveän kookasta tullutkaan. Se on n. 9 kk:n ikäinen, iloinen, tottelevainen ja ehdottoman kiltti ja upea koira.

Noin kuukausi sitten varasin meille yksityistunteja koirakouluttajalta. Saatiin paljon vinkkejä hihnassa kulkemiseen,tottelevaisuuteen ja toisten koirien ohittamiseen.

Itsevarmuutta poika on saanut ihan hirveästi, enää ei pelkää edes niitä uusia paikkoja, jotka pikkuisena olivat sille suuri kauhistus. Innokkaana ja luottavaisena tutustuu vieraisiin ihmisiin ja uusiin tilanteisiin ja paikkoihin. Laitoin liitteeksi pari kuvaa Jessestä. Hyvää juhannusta koko RR:n porukalle! T. Jesse, Janita ja Tuomo

***

Uroskoira

7.1.2008 Jesse on kotiutunut hoitopaikkaansa hyvin. Tarpeita ei ole tullut laisinkaan sisälle.

Jesse on luonteeltaan melko arka. Kotihoitopaikan omaa narttua joka on hyvinkin innokas aristelee jonkin verran ei kuitenkaan suoranaisesti pelkää. Eli itsetunto kaipaa kohennusta.

Poika syö hyvin ja nukkuu hyvin. Remmissä kävelee nätisti ikäänsä nähden joskin pusikon puolella vetää hieman. Rauhallinen ja omissa oloissaan viihtyvä poitsu jolla on hieman vahtiviettiä. Aivan valloittava tapaus.

Jesper, alias Jesse, on noin neljän kuukauden ikäinen urospentu. Jesse odottelee uutta kotia kotihoitopaikassaan pääkaupunkiseudulla.

Jessen tulevan kodin pitää sitoutua pennun koulutukseen sekä sosiaalistamiseen, eikä esim. pentukurssi olisi lainkaan pahaksi kasvavalle nuorelle miehelle.

Jesper luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna, loishäädettynä sekä tunnistusmerkittynä. Lisäksi sillä lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Jessen kulukorvaus on 150€