Jesper ( nyk. Nero)

Lisätty sivulle: 2013-06-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jesper  ( nyk. Nero)
30.7.2013 Jesper sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

5.8.2013 Jesper sai nimekseen Nero. Nero voi hienosti. Pojalla on monta koirakaveria ja tämä oppii nopeasti uusia asioita kuten sisäsiisteyttä. :-)

***

Urospentu, noin 2-3 kuukautta

12.7.2013 Jesper on suloinen, rauhallinen ja sylissä viihtyvä pentu. Jesper ja pojan veli Jasper odottavat omaa kotia Pärnun löytöeläintarhalla. Näistä kahdesta Jesper on selvästi arempi ja rauhallisempi.

Jesper on saanut emoltaan pientä varautuneisuutta, mutta kun pojan saa syliin, tämä viihtyy siinä mainiosti. Jesper ei ole varsinaisesti arka, mutta vaatii vielä enemmän tavallista enemmän sosiaalistamista kuin ikätoverinsa. Jesper etsii kotia, jossa olisi reipas koirakaveri. Jesper sopii rauhalliseen kotiin.

Pennut etsivät loppuelämän koteja, joissa aiotaan panostaa koirien koulutukseen, aktivointiin ja yhdessäoloon myös sen jälkeen, kun pentuaika aika on ohi.

Pentujen isästä tai rotuperimästä ei ole tietoa. Pojista kasvaa arviolta 10-13 kiloisia.

11.7.2013 Lisätty sivuille Jesperin emon kuva.

29.6.2013 Lisätietoa tulossa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus pentukoirasta on 200 euroa.