Jerry (nyk. Jeremias)

Lisätty sivulle: 2011-07-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jerry (nyk. Jeremias)
16.9.2011 Jeremias sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

16.10.2011 Hei! Täältä taas Jeremiaan kuulumisia ensimmäiseltä kuukaudelta. Hyvin on mennyt pääosin. Jeremias on reipastunut kovasti. Ulkoilemme paljon ja teemme pitkiä lenkkejä luonnossa. Vapaana Jeremias on isolla pellolla ja siellä on hauskaa hakea ja tuoda palloa ja kisailla toisten koirien kanssa.

Koiriapuistossa/aitauksessa on myös mielenkiintoista vierailla ja tehdä tuttavuuksia. Tärkeätä näyttää kyllä olevan omistajan läsnä- ja lähelläolo missä sitten ollaankin. Jeremias on jo reilut pariviikkoa ollut täysin sisäsiisti. Hieman hankaluutta meillä on kyllä ollut haukkumisen suhteen. Käytössä oli D.A.P-panta ja hajustamaton haukunestopanta ja homeopatian puolelta aconitum sekä radiotakin on kuunneltu. Lisäksi lähes päivittäin Jeremiasta käy puoliltapäivin ulkoiluttamassa Natsku -neitonen. Yllätyksenä tuli valituskirje kerrostalonaapurilta Jeremiaan haukunnasta, kun en minä eikä ulkoiluttaja ole kuullut minkäänlaista haukuntaa kotoa lähtiessä tai tullessa.

Nyt 14.10. kävin ostamassa D.A.P-haihduttimen ja vaihdoin haukunestopantaan sitruunan tuoksun ja homeopaatin luona neuvotellen käyttöön Ignatia C 30 rakeet ja näyttäsi parinpäivän käytön jälkeen poissaollessani tilanteen olleen ihan rauhallinen eikä haukuntaa ole ollut. ja lähtiessänikin Jeremias on jäänyt kiltisti ja rauhallisesti sisälle. Itsellänikin on oivaltamista ja oppimista asioiden suhteen. Yhteenvetona sanoisin että sain lottovoiton Jeremiaan muodossa kotiini! Oivallan että miten paljon ainutkertaista minulta olisi jäänyt elämässä elämättä ja kokematta jos en olisi ymmärtänyt avata itseäni ja kotiani koiraystävälle. Elämän yksinkertaiset ja merkittävät asiat ilmentyvät mm. Jeremiaan kautta päivittäin ilona, hauskuutena, naurettavuutena jne. jne. Molemminpuolisesti: Missä toinen näkee vaivaa toisen takia, siellä on mukana aina ihme. – terveisin, Jeremias- ja Hannele

17.9.2011 Eilen matkasin hakemaan Jerryä kotiin ja siellähän oli vastassa
maailman ihanin koira! Pikaisesti sain paperit ja Jerrylle vaihdettiin kaulapanta ja hetken Jerry katseli Sigridin perään, sitten kääntyi ja seurasi minua. Oli kyllä maailman urhein ja reippain koira. Käveli hienosti pitkät terminaalikäytävät ja vaikka oli paljon ihmisiä ja matkalaukut rymisti menemään niin kipitti eteenpäin ja katsoi minua. Hytissä matkustettiin ja syliin tuli heti ja siinä makasi välillä herkkuja syöden ja suukkoja antaen. Oli vielä tunnin taksimatka kun juututtiin ruuhkaan ja sekin meni hyvin vaikka pelottikin. Ei edes pahoinvointia ollut.

Kotiin tulimme ja ulkoilimme kunnon lenkin. Illan vietti kainalossa ja jos vähänkin liikahdin niin perässä seurasi. Ruoka on maistunut hyvin. Eilen oli vatsa vähän löysällä mutta ei enää. Illalla Jerry tuli vielä suihkuun ja koirashampoolla pestiin turkki. Hyvin antoi pestä ja ilosta hyppi kun oli niin puhdas olo. Makuuhuoneeseen en Jerryä yöksi laskenut kun on sohva Jerryllä käytössä ja Jerrun peti avonaisen oven edessä olevan ritilän takana. Pari kertaa haukahti ja hetken tassutteli, sitten huokasi ja nukkui hyvin koko yön.

Tänään olemme lenkkeilleet pitkään. Roskikseilla kun kävin niin haukkui kokoajan sisällä. Kävimme apteekissa yhdessä ja ostin sen D.A.P pannan. Matot otin lattialta, kun tuli pissat useamman kerran pikkumatolle ja yöllä oli kakkakin tullut. Välillä onnistuu pissat lehden päälle mutta totutellaan kaikessa rauhassa. Kovasti on ruoan perään ja vettä juo paljon. Jerry on erinomainen kulkija hihnassa, valjaat on nyt käytössä ja ei vedä, ei piittaa muista koirista eikä pyöristä, miehiä hieman varoo. Eli hyvin on lähtenyt menemään ja näyttää Jerry olevan onnellinen koira. Nimeään Jerry ei näytä tottelevan joten häntä kutsutaan tulevaisuudessa nimellä JEREMIAS ja näyttää että se passaa hänelle myös. Rakkaalla lapsella on monta nimeä joten Jerry JEREMIAS. Viron sanakirjaa olen opiskellut mutta näyttää tuo kommunikointi ihan hyvin sujuvan muutenkin. Tällä erää kuulumisia näin ja lisää seuraa. Terveisin Jerry JEREMIAS ja Onnellinen omistaja,Hannele

***

13.8.2011 Jerryn varaus peruuntui Jerrystä riippumattomista syistä.

30.7.2011 Jerry on nuori noin 30 cm korkea kiltti uroskoira Raplan tarhalla. Jerryllä oli turkki aivan huopaantunut kun Jerry tuli tarhalle. Jerry saikin “kesäfrisöörin”. Jerry on valmis rokotusten puolesta matkustamaan Suomeen 11.9.2011 lähtien.

Jerry luovutetaan uuteen kotiin kastroituna,tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Jerryn Tallinnasta. Jerry tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Jerrystä on 200 euroa.