Jeppe

22.10.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

06.07.2020  Jeppe odottelee edelleen omaa kotiaan. Poika on rohkaistunut kovasti hoitopaikassaan ja eteenpäin mennään jatkuvasti arkuuden lievittämisessä.  Aiemmassa sijaispaikassa Jepellä oli hieman stressiä mutta siirryttyään ainoaksi eläimeksi toiseen sijaiskotiin on stressi poissa ja ruoka on alkanut maistumaan oikein hyvällä vauhdilla.

18.06.2020 Monirotuinen Jeppe etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Jeppe on luonteeltaan
arahko ja vieraisiin ihmisiin poika tulee tutustumaan pienen harkinnan jälkeen varovaisesti. Tuttuja ihmisiä kohtaan poika on vapautuneempi ja kovinkin läheisyyttä kaipaava. Jeppe ei oikein tule toimeen toisten koirien kanssa joten sijoitetaan ainoaksi eläimeksi. Kissoihin suhtautumisesta ei ole tietoa. Jeppe on aiemmin asunut lapsiperheessä mutta stressaa herkästi lasten leikeistä ja touhuista, tästä syystä Jepelle haetaan aikuiskotia jossa elämä on jo rauhallista. Autossa matkustaminen sujuu hyvin, osaa olla hienosti omassa tilassa. Hihnassa vetää hieman joten tähän tarvitsee koulutusta. Samoin hoitotoimenpiteisiin kuten kynsienleikkuuseen tarvitsee harjoitusta, ei mielellään anna tassuihin koskea ja yrittääkin jatkuvasti nykiä niitä pois. Jepelle haetaan kotia rivi-tai omakotitalosta rauhalliselta asuinalueelta ja tulevalta kodilta toivotaan kokemusta aroista koirista sekä kykyä ohjata koiraa positiivisella vahvistamisella eri tilanteissa. Korkeutta Jepellä on noin 50m. Jeppe on sisäsiisti ja sijaiskodissa Haminassa jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.