Jenny

Lisätty sivulle: 2011-11-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jenny
02/2012 Jenny sai kodin Etelä-Suomesta.

***

Jenny lähettää kaivaustöiden keskeltä keväiset terveiset kaikille rekkulaisille sekä Tallinnan tarhan työntekijöille <3

26.4.2012: Lisätty Jennystä ulkoilukuvia ennen jalkaproteesia.

***

21.1.2012: Jenny saapui Suomeen hoitokotiin. Jenny on reipas ja touhukas tyttö, joka ensitapaamisella saattaa hieman ujostella. Nopeasti tyttö kuitenkin rohkaistuu ja häntä alkaa heilua kuin viimeistä päivää! Täällä Jenny on muiden koirien lisäksi tehnyt tuttavuutta kyös kissoihin, ja niihin se suhtautuu uteliaan rauhallisesti. Narttukoirien kanssa samaan kotiin Jennya ei suositella, mutta rauhallisen leikatun uroksen kanssa löytyy varmasti yhteinen sävel.

***

18.1.2012: Jenny sijoitetaan hoitokotiin Tampereelle. Jenny etsii kotia jossa ei ole pieniä lapsia tai narttukoiria. Jenny on leluistaan hyvin omistuksenhaluinen, joten siksi on paras että Jennyn kodissa ei ole lapsia.

Jenny (reg.21857) on 6-vuotias narttu, joka etsii kotia Tallinnan tarhalla

19.12.2011: Jenny on aluperin löydetty toinen takajalka vioittuneena, kaulassaan lappu jossa oli koiran nimi ja ikä.
Tarhalla Jennyä hoidettiin, mutta jalka oli päässyt niin huonoon kuntoon, että siitä jouduttiin amputoimaan “tassu-osa”. Operaation jälkeen on Jenny etsinyt uutta kotia, mutta vielä ei ole tärpännyt.
Eräs tarhan työntekijöistä pyytää minua tutusumaan Jennyyn, “siihen kolmijalkaiseen”. Kierrän hetken häkkiriviä ja etsin katseellani sellaista hiukan raukan näköistä ilmestystä. Ja vielä mitä, Jenny on kyllä kaikkea muuta! Se ottaa minut hyvin innokkaasti vastaan ja kieputuksen seasta löydän vihdoin pannan. Lenkille lähtö on todella reipasta! Jenny painelee eteenpäin hihnassa vauhdikkaasti, eikä sen menossa meinaa kyllä tassuosan puuttumista huomata.
Pysähdymme läheiseen metsään kuvausta varten, mutta tästä vauhtipalleroisesta kuvien saaminen ei ole ihan helppo juttu :D Jenny leikkii mielellään kepillä, mutta siitä luopumista pitää kodissa harjoitella.
Neitonen myös heittäyttyy sellälleen rapsutuksia hakemaan ja piehtaroimaan.
Namit on tosi pop ja niiden avulla saan Jennyn hetkeksi istumaankin.
Ja sitten taas vauhdilla eteenpäin!
Tarhalla Jenny tulee toimeen toisten koirien kanssa, joten kodissa voisi mahdollisesti olla uroskoira odottelemassa.
Kissoista Jenny taasen on vähän turhankin innostunut.
Jenny on n. polvenkorkuinen.

Jalkansa vuoksi Jenny sijoitetaan erityisehdoin. Tulevassa kodissa on varauduttava jalasta johtuviin mahdollisiin kustannuksiin. (esim. hieronta)
Säälistä tätä vauhdikasta terrierimixiä ei tule ottaa!

Luovutusmaksu Jennystä 100 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt, steriloinnin sekä traces-tarkastuksen. Koira saa mukaansa oman lemmikkieläinpassin. Jennyn omistaja noutaa tytön Tallinnan tarhalta.