Jenny

Lisätty sivulle: 2013-06-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jenny
8/2013 Jenny sai oman kodin.

***

Kuulumisia kodista:

11.9.2013 Lisätty kuvia kodista :)

***

Narttukoira, n.8-10v

12.7.2013 Lisätty muutama uusi kuva.

7.7.2013 Jenny on odotellut uutta kotia tarhalla jo tammikuusta lähtien. Se on elänyt aiemmin ilmeisesti ulkokoirana kahden uroskoiran kaverina.

Jenny on hyvin rakastettava “mummokoira”. Se nauttii täydestä sydämestään ihmisen läheisyydestä ja huomiosta. Jenny onkin todella pidetty koira tarhalla, ja sitä vievät lenkille niin lapset kuin aikuisetkin.

Jennyltä poistettiin muutama viikko sitten nisäkasvaimia. Eläinlääkäri oli todennut Jennyn olevan vielä ikäisekseen hyvässä kunnossa. Jenny onkin parantunut leikkauksesta hyvin, mutta ilmeisesti jo pitkään jatkuneet helteet ovat saaneet mummokoiran väsyneemmäksi. Jenny näyttääkin karttavan tällä hetkellä toisten koirien seuraa.

Jennyn korkean iän takia tulevan kodin on syytä varautua vanhuuden vaivoihin, sekä nisäkasvainten mahdolliseen uusiutumiseen. Jenny on noin polvenkorkuinen.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus erityissijoituskoirasta on 100 euroa.