Jenna

Lisätty sivulle: 2006-12-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jenna
17.4.2008 Jenna sai jäädä sijaiskotiinsa Espoossa.

***

23.12.2007 Jenna etsii uutta kotia omistajan ulkomaille muuton vuoksi. Jennasta saa parhaimman ystävän, hän kun kiintyy omistajaansa 110 prosenttisesti ja osoittaa rakkauttaan joka hetki. Koostaan huolimatta Jenna onkin todellinen sylikoira. Jenna on kuitenkin myös mustasukkainen omistajastaan, joten hän ei sovellu muiden koirien tai pienten lasten kanssa samaan kotiin.

Jennan hihnakäyttäytyminen on aika villiä ja hän haukkuu paljon muille
eläimille, huomaa että hän ei oikein tiedä miten päin olisi niitä kohdatessaan.Sisällä Jenna ei kuitenkaan hauku lähes yhtään. Jenna on täysin
sisäsiisti.
Jennan ongelmat pahenevat stressitilanteissa, kuten vieraissa
paikoissa/uusien ja vieraiden asioiden ilmaantuessa, joten etenkin alkuaikoina
uudessa kodissa on hyvä varautua ongelmien pahenemiseen.

Jenna on erityisen perso ruoalle ja tulevassa kodissa tuleekin valmistautua ruokatavaroiden uudelleen asetteluun, koska Jenna on nokkela koira ja osaa avata ruokakaappien ovet halutessaan. Herkkusuuna uusien asioiden opettelu on jennalle erityisen mieluista ja namipalkan eteen se tekeekin lähes mitä vaan, joskus jopa liialla innolla.

Energisenä koirana jenna tarvitsee paljon liikuntaa ja mukavaa aivojumppaa. Jenna on nyt asunut kerrostalossa, mutta kaupunkioloissa jatkuva toisten koirien ohittelu ja yleinan hälinä stressaavat tyttöä, joka ilmenee lenkkien vaikeutena, etenkin ruuhka-aikaan. Tästä syystä uuden kodin olisi hyvä olla maalla tai muuten rauhallisella alueella. Kesällä mökillä ollessamme Jenna on pysynyt hyvin vapaaana pihassa, ja maaseudun rauhassa Jennasta tuli kuin uusi koira kun se sai nauttia vapaana olosta ja stressittömästä ympäristöstä.

Ei ensimmäiseksi koiraksi.

***

12.12.2006 Jenna sai kodin Helsingistä.

Kuulumisia kodista
7.12.2006 Jenna on iloinen ja touhukas tyttönen. Se nauttii suuresti ihmisen läheisyydestä ja silityksistä, ja haluaisi olla jatkuvasti huomion keskipisteenä. Jennan kotihoitopaikassa on leikattu uros ja iäkkäämpi narttu, joiden kanssa se tulee toimeen. Ruokakuppiaan se tosin puolustaa koirakavereilta hanakasti. Jenna ei hauku turhia, ja vaikuttaa olevan täysin sisäsiisti. Lenkkeilykin sujuu mukavissa merkeissä. Jenna ei juurikaan vedä, ja se on ystävällinen vastaantulijoille. Lapsiperheeseen Jenna ei välttämättä sovi, koska sillä on tapana säheltää ja pomppia ympäriinsä. Myös ruokavarkaudet kuuluvat Jennan pieniin paheisiin.

***

26.11.2006 Jenna on kotihoidossa Turussa.

***

22.11.2006 Jennan aika tarhalla alkaa olla lopussa.

4.11.2006 Jenna on todella kaunis nuori n. 2-vuotias neito. Jenna on elämäniloinen ja leikkisä saksanpaimenkoirasekoitus. Aitauksessa Jennalla oli urosseuraa, jonka kanssa neiti tuli hyvin juttuun. Jennan elämänilo heijastuu hihnakäyttäytymiseen vauhdikkuutena ja vetämisenä. Rauhoittumista lenkillä Jennan kanssa saa siis harjoitella. Jenna on löytynyt Pärnun maantieltä ja tullut Tallinnan Loomade Hoiupaikiin 25.10., reknro. 3803.