Jelli-Nelli

Lisätty sivulle: 2013-01-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jelli-Nelli
27.1.2013 Jelli-Nelli sai kodin Huittisista.

***

Kuulumisia kodista:

24.4.2013 Paljon on aikaa kulunut, kun Nelli tuli meille. Nelli on hyvä ja kiltti koira, kasvanut hyvin ja terveenä ollut. Silloin heti käytiin lääkärissä ja kaikki oli hyvin ja Nelli sai kehuja :)

Hyvin tulee juttuun lastenkin kanssa, joita meillä vierailee usein. Ainokin on vasta 11kk, mutta hyvin pärjäävät, joskus vähän lelut tuppaa sekoomaan :)

Koulutukseen ei ole vielä menty, mutta nyt on alkamassa ja suunnitteilla. Nyt meillä on muutto hommat edessä, muutamme omakotitaloon ja Nelli touhuaa mukana. Tutustunut jo monta kertaa uuteen paikkaan ja saanut uuden kaverin, naapurin koirasta. Hyvää kesän odotusta ! Toivottavat: Sirpa, Markku ja Nelli-neiti

***

Narttupentu, noin 3kk

7.1.2013 Jelli-Nelli on noin 3 kuukauden ikäinen narttupentu Tallinnan tarhalla. Jelli-Nellin perimässä on saksanpaimenkoiraa, joten ei ensimmäiseksi koiraksi. Jelli-Nelli, Jerry ja Justus ovat sisaruksia.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200 € sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.