Jelena

Lisätty sivulle: 2013-08-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jelena
19.8.2013 Jelena sai kodin Kotkasta.

***

Leikattu narttukoira, noin 7v.

5.8.2013 Jelena lähtee innokkaasti lenkille ja lenkilläolo on tytön mielestä kivaa ja välillä pitää ihan piehtaroida. Tytön voi nostaa ongelmitta syliin ja Jelena nauttii kovasti ihmisen huomiosta. Jelena on tullut tarhalle yhdessä toisen koiran kanssa, joka saikin jo kodin. Jelena itkeskeleekin nyt jonkin verran yksinäisyyttään jäädessään yksin ja tytölle toivottaisiin löytyvän oma koti, jossa pääsisi taas viettämään kotikoiran elämää. Jelenan turkki kaipaa harjausta ja nyt siinä oli pari pientä takkua. Todennäköisesti tyttö on myös sisäsiisti, koska pissat ja kakat tulevat heti ulospäästessä.

1.8.2013 Jelena on Tallinnan tarhalla oleva noin 7 vuotias, steriloitu narttu. Jelena painaa noin 8-10 kg. Säkä noin 25-30 cm. Jelena on hyvin kiltti ja rauhallinen. Jelena on joutunut tarhalle omistajan sairauden vuoksi.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.