Jätti

Lisätty sivulle: 2007-02-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jätti
10.11.2007 Jätti sai kodin Kokkolasta.

***

28.10.2007 Jätti etsii uutta kotia perheen elämänmuutoksen vuoksi.

Jätti koira tulee hyvin toimeen koirien ja kissojen kanssa. Ikinä ei ole rähissy koska totutimme jätin pienestä pitäen tulemaan toimeen muiden koirien kanssa. Olemme vieneet jättiä paljon koira puistoihin, jossa hän saa temmeltää muitten koirien kanssa. Pienempänä Jätti pelkäsi muita ihmisiä, mutta ei enää. Nykyään haluaa olla kaveri kaikkien ohikulkijoiden kanssa. Lapsien kanssa tulee toimeen, mutta Jätillä on tapana hyppiä vasten ihmisiä kun on innoissaan siksi en suosittele välttämättä lapsiperheeseen. Seuraavalla omistajalla pitäisi olla aikaa Jätille. Jätti tarvitsee paljon liikuntaa ja aktiviteettejä.

Mielellään Jätti-koiran antaisin maalle tai omakotitaloon.

Jätti on rauhallinen koira, mutta jokseenkin vieläkin villi. Jätti on todella
kiltti koira luonteeltaan. Jätillä on ikää nyt yksi vuosi ja kaksi kuukautta.
Painoo Jätillä on 22kg Korkeus on noin 60cm

***

10.2.2007 Jätti sai kodin Espoosta

***

Narttukoira, synt. 15.8.2006

5.2.2007 Jätti on yksi Haapsalun neljästä mustasta pennusta, jotka tulivat Suomeen eilen illalla. Syntynyt 15.8.06.

Neiti on pentueen jykevin ja vilkkain. Painoa on tällä hetkellä 19 kg ja korkeutta pikkuisen alle polven. Ihan pieneksi tämä neitonen siis tuskin jää.

Matka Tampereelle sujui autossa rauhallisissa merkeissä. Kotiutuminen on lähtenyt sujumaan paremmin kuin hyvin. Jätti pääsi suihkuun heti meille tultuaan sillä haju oli karmaiseva. Neitokainen antoi hienosti suihkutella itseään, innostui jopa hieman leikkimään juoksevalla vedellä. Kynsien leikkuu sujui myös ongelmitta.

Hihnassa neiti kulkee ihan mukavasti. Välillä mennään kovaa eteenpäin ja sitten taas tukeudutaan ihmisen jalkoihin jännän paikan tullen. Jätti arastelee aluksi uusia asioita, kuten hissiä, mutta kun itse menee reippaasti edellä, tulee neiti hetken päästä iloisesti töyhöttäen perässä.

Uteliaisuutta Jätistä löytyy, mutta mikään älytön riehuja se ei ole. Melko rauhallisen oloinen ainakin vielä.

Oman narttuni kanssa tulee ihan hienosti juttuun, omia herkkujaan kyllä murisemalla puolustaa (muttei ihmiseltä!).

En kuitenkaan suosittele toisen nartun kaveriksi, sillä sen verran neidosta tuntuu luonnetta löytyvän.

En voi vastata tekstiviestikyselyihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Huomioithan, että kyse on vapaaehtoistyöstä palkkatyön ja muun elämän lomassa eli emme aina voi olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan, yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, kiitos. Tutustuthan etukäteen luovutussopimukseen ja koiranottajan oppaaseen, kiitos!