Jassu

08.05.2017

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Upea Jassu kaipaa rauhallista mutta liikunnallista eläkekotia

Jassusta otetaan tällä hetkellä kyselyjä vastaan AINOASTAAN sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi tytölle tarjota.

18.05.2024

Reipas jo seniori-ikään ehtinyt cane corsomix narttu Jassu etsii uutta kotia. Jassu on hyvin ystävällinen tyttö joka nauttii kovasti ihmisen läheisyydestä. Toisten koirien kanssa tyttö tulee vaihtelevasti toimeen, mahdollisten ongelmien välttämiseksi Jassu sijoitetaan ainoaksi lemmikiksi. Hihnassa saattaa haukkua toisille koirille mutta pääsee tilanteesta hyvin eteenpäin eikä jää haukkumaan toisen perään. Tarvitsee hihnakäytökseen vielä koulutusta jossa ohitukset sujuisivat ilman ongelmia.
Yksinolo sujuu, jää itkemään hetkeksi ihmisen perään, mitään tuhoja ei ole tehnyt yksin ollessaan. On sijaiskodissa tällä hetkellä omakotitalossa jossa mahdollinen haukunta ei häiritse naapuria. Tulevan kodin tulee kuitenkin aloittaa yksinolo harjoitukset heti koiran kotiuduttua pienin ajanjaksoin.
Jassulle haetaan koirakokemusta omaavaa aikuiskotia omakotitalosta jossa mahdollisuus nauttia eläkepäivistä makoillen, turvallisesti aidatulla pihalla. Ei sijoiteta lapsiperheeseen. Jassun tulevan omistajan tulee sitoutua huolehtimaan päivittäin koiran riittävästä liikunnan ja aktivoinnin määrästä sekä kouluttamaan hihnakäytöstä paremmaksi. Jassu tarvitsee jämäkän ja johdonmukaisen omistajan, ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Jassu on sisäsiisti ja sijaiskodissa Vihdissä jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Yli 10-vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-pe klo 10-18

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.