Jasper

Lisätty sivulle: 2013-01-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jasper
19.2.2013 Jasper sai kodin Helsingistä

***

Leikattu urospentu, noin 4kk

16.2.2013 Jasper on iloinen ja ihana koira. Jasperin tarhalle vienyt henkilö on kertonut Jasperin isän olevan Boxeri. Jasper on todella linjakas ja ryhdikäs, siitä kasvaa iso ja komea poika. Jasper on kotioloissa vielä rauhallinen ja kiltti, ei tee tihutöitä. Jasper osaa pyytää hädälle ulos, mutta innostuessaan vahinkopissoja lirahtelee. Jasper on todella kontaktinhaluinen, se tarjoaa istumista ja maahanmenoa saadakseen huomiota. Toki välillä pentumaista vasten hyppimistä ja hihan näykkimistäkin esiintyy, jos ei istumalla vieressä tarpeeksi paljon huomiota ja kehuja saa. Jasperissa on todella paljon potentiaalia Tokoon tai muuhun harrastamiseen, Jasper on luonteisesti halukas yhteistyöhön. Jasper odottaa todella kärsivällisesti paikallaan lupaa saada herkkuja tai ruokaa, se ei puolusta ruokaansa. Jasper myös pyytää lupaa ja/tai rohkaisua mennä leikkimään hoitopaikan omien koirien kanssa. Jasper on leikkisä ja koirasosiaalinen, se sopii myös kissojen kanssa. Jasper vaikuttaa kaikin puolin valmiilta lähtemään omaan kotiin.

14.2.2013 Jasper saapui ystävänpäivänä Valkeakoskelle kotihoitoon, siihen voi tulla tutustumaan. Jasper on jo kastroitu ja siitä peritään leikatun koiran kulukorvaus 250e

28.1.2013 Jasper, Kasper ja Janne ovat Katin pentuja. Jasper on oikein reipas nuori mies, josta kasvaa isokoikoinen koira. Jasper on oppivainen ja potentiaalisen oloinen koira kotiin jossa etsitään harrastuskaveria. Jasper ei ole sisäsiisti ja hihnakäytöstäkin sen kanssa on uudessa kodissa opeteltava.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus pentukoirasta on 200 euroa.