Jasna’s Justice (nyk. Luca)

Lisätty sivulle: 2007-03-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jasna's Justice (nyk. Luca)
9.5.2007 Luca sai kodin Tarvasjoelta.

***

26.4.2007 Justice etsii uutta kotia, omistajalla todetun pahan allergian takia.

***

30.3.2007 Justice sai kodin Paimiosta.

Kuulumisia kodista:

6.4.2007 Heippa vaan! Viikko on vierähtänyt siitä,kun haimme Justicen kotiin mukavasti on mennyt. Poika on kasvanut viikossa, oppii joka päivä jotain uutta, olemme nauttineet auringon paisteesta ja tehneet pieniä kävelylenkkejä. Hirvipehmolelu on edelleen kaikista paras kamu leikkeihin ja unikaverina. Oikein hyvää pääsiäistä kaikille toivottaa Justice perhe Paimiosta

***

5.3.2007 Sivullamme kotia etsinyt Jasna-narttu synnytti hoitopaikassaan 11 pentua. Pennut syntyivät 7. helmikuuta, 4 pennuista on narttuja; pienokaiset saivat nimikseen Jazzy, Jambalaya, Jewel sekä Joy. Uroksia on 7, pojat ovat: Jackpot, Jojo, Joker, Jovial, Junior, Jupiter sekä Justice.

Jasna on ollut hyvin tunnollinen emä, ja hoivannut pienokaisiaan kauniisti. Tällä hetkellä Jasna on lopettanut imetyksen jo melkein kokonaan ja pennut syövät kiinteää hyvin. Pennut luovutetaan 30.3 – 1.4 viikonloppuna, tapauskohtaisesti sovittuna.

Tiedot pentujen isästä Jasna on pitänyt täysin ominaan, mutta pentujen värityksen perusteella epäillään Virossa niin yleisen saksanpaimenkoirasekoituksen mahdollisuutta.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus on 150 €.

Kotihoitajan kertoman mukaan Justice on pennuista isoin ja kömpelöin.