Jasna’s Junior

Lisätty sivulle: 2007-03-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jasna's Junior
30.3.2007 Junior sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

13.11.2008 Ajattelin laittaa junnusta hieman viestiä ja kuvia. Kuvat joissa on otettu viime viikolla. Junnu on voinut hyvin ja kastraatio suoritettiin viime viikolla hieman poika on hukassa ämpärin kanssa jota joutuu kantamaan tuon leikkauksen takia.

Hieman Junnu on jääräpää mutta osaa peruskäskyt ja vapaana ollessaan uskookin ei lähde karkuun. Junnu on pikkasen pienempi kuin saksanpaimenkoira ja jos sen häntä ei sojottaisi kohti taivasta niin moni uskoisi sen harmaaksi nuoreksi saksanpaimenkoiraksi. Junnu rakastaa metsälenkkejä koska siellä saa leikkiä metsuria kantaa isoja puun oksia. Kaikki on menny hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä koiran omistajia.

***

5.3.2007 Sivullamme kotia etsinyt Jasna-narttu synnytti hoitopaikassaan 11 pentua. Pennut syntyivät 7. helmikuuta, 4 pennuista on narttuja; pienokaiset saivat nimikseen Jazzy, Jambalaya, Jewel sekä Joy. Uroksia on 7, pojat ovat: Jackpot, Jojo, Joker, Jovial, Junior, Jupiter sekä Justice.

Jasna on ollut hyvin tunnollinen emä, ja hoivannut pienokaisiaan kauniisti. Tällä hetkellä Jasna on lopettanut imetyksen jo melkein kokonaan ja pennut syövät kiinteää hyvin. Pennut luovutetaan 30.3 – 1.4 viikonloppuna, tapauskohtaisesti sovittuna.

Tiedot pentujen isästä Jasna on pitänyt täysin ominaan, mutta pentujen värityksen perusteella epäillään Virossa niin yleisen saksanpaimenkoirasekoituksen mahdollisuutta.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus on 150 €.

Kotihoitajan kertoman mukaan Junior ja Jovial makaavat aina vierekkäin ja ovat ihan saman näköisiä ja oloisia.