Jasna’s Joy

Lisätty sivulle: 2007-03-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jasna's Joy
30.3.2007 Joy sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

28.12.08 Joy on todella kiltti muille koirille, hevosille ja ihmisille. Leikkii muiden koirien kanssa ja ihmisiltä kerjää rapsutuksia. On varovainen uusissa tilanteissa mutta pärjää oikein hyvin. Turvautuu paljon meidän vanhaan koiraan, joka pitääkin Joy’ta pentunaan. Antaen tälle vaikka ruokansa ja lelunsa.

Joy on peruskoulutettu ja uskoo hyvin metsässäkin liikkuessa, vaikka välillä rusakot meinaavat viedä huomion. On todella nopea juoksemaan, ja tekee ihan uskomattomia hyppyjä. Joy on polvenkorkuinen ja sillä on suht pitkä ja hoikka runko. Turkki on hienon harmaa ja sileä. Todella isot korvat. Kotona jos ei leiki niin sitten nukkuu jossain lämpimässä ja pehmeässä paikassa. Käpertyy myös syliin kuin kissa=) Sisällä ei pelkää kovia ääniä tms. mutta ulkona uuden vuoden paukut on liikaa. Kuvia laitan myös joku päivä tulemaan. Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

***

5.3.2007 Sivullamme kotia etsinyt Jasna-narttu synnytti hoitopaikassaan 11 pentua. Pennut syntyivät 7. helmikuuta, 4 pennuista on narttuja; pienokaiset saivat nimikseen Jazzy, Jambalaya, Jewel sekä Joy. Uroksia on 7, pojat ovat: Jackpot, Jojo, Joker, Jovial, Junior, Jupiter sekä Justice.

Jasna on ollut hyvin tunnollinen emä, ja hoivannut pienokaisiaan kauniisti. Tällä hetkellä Jasna on lopettanut imetyksen jo melkein kokonaan ja pennut syövät kiinteää hyvin. Pennut luovutetaan 30.3 – 1.4 viikonloppuna, tapauskohtaisesti sovittuna.

Tiedot pentujen isästä Jasna on pitänyt täysin ominaan, mutta pentujen värityksen perusteella epäillään Virossa niin yleisen saksanpaimenkoirasekoituksen mahdollisuutta.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus on 150 €.

Kotihoitajan mukaan Joy on aivan ihana! Joy on heiluttanut häntäänsä pikkuisesta lähtien, on tosi reipas ja iloinen pentu.