Jasna’s Jovial

Lisätty sivulle: 2007-03-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jasna's Jovial
31.3.2007 Jovial sai kodin Outokummusta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

14.12.08 Meille kuuluu oikein hyvää. Käymme kerran viikossa hyvissä tavoissa ja kerran agility harjoituksissa. Vaikkakin Jovial on aina välillä sitä mieltä ettei voisi vähempää kiinnostaaa harjoittelu. Jovial leikattiin maaliskuun lopussa ja herra toipui leikkauksesta todella nopeasti. Jovial rakastaa yli kaiken irti juoksemista, joko velipoika Jojon kanssa, mutta riittää tosin jos saa juosta yksinkin ihan vaan juoksemisen ilosta. Pallot ovat myös herran mieleen melkein mikä pallo vaan käy. Lumi sateessa yrittää ottaa lumihiutaleita kiinni kahdella jalalla seisten, erittäin hauskan näköistä.=) Hyvää joulun odotusta kaikille karvakorville. Terveisin. Sonja, Nuutti, Konsta, Jovial, Rölli, kisut ja gerbiilit.

16.4.2007 Hei! Siitä on nyt vähän yli kaks viikkoa kun haimme Jovialin kotiin ja hyvin on mennyt pojan kanssa. Kissoja yritetää kovasti saada leikkimään mutta huonolla menestyksellä. Jojon kanssa käydään välillä leikkimässä ja voi sitä riemua kun pojat painivat ja juoksevat perätysten. Ruoka maistuu hyvin ja ulkona tehdään tarpeet ja sisällekin sattuu välillä vielä vahinkoja. Terveisin Jovial perheineen

***

5.3.2007 Sivullamme kotia etsinyt Jasna-narttu synnytti hoitopaikassaan 11 pentua. Pennut syntyivät 7. helmikuuta, 4 pennuista on narttuja; pienokaiset saivat nimikseen Jazzy, Jambalaya, Jewel sekä Joy. Uroksia on 7, pojat ovat: Jackpot, Jojo, Joker, Jovial, Junior, Jupiter sekä Justice.

Jasna on ollut hyvin tunnollinen emä, ja hoivannut pienokaisiaan kauniisti. Tällä hetkellä Jasna on lopettanut imetyksen jo melkein kokonaan ja pennut syövät kiinteää hyvin. Pennut luovutetaan 30.3 – 1.4 viikonloppuna, tapauskohtaisesti sovittuna.

Tiedot pentujen isästä Jasna on pitänyt täysin ominaan, mutta pentujen värityksen perusteella epäillään Virossa niin yleisen saksanpaimenkoirasekoituksen mahdollisuutta.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus on 150 €.

Kotihoitajan kertoman mukaan Junior ja Jovial makaavat aina vierekkäin ja ovat ihan saman näköisiä ja oloisia.