Jasna’s Jojo

Lisätty sivulle: 2007-03-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jasna's Jojo
31.3.2007 Jojo sai kodin Outokummusta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista;

13.12.2008 Meillä on kaksi teidän kautta otettua koiraa eli Jojo ja Nana. Nana käytiin hakemassa äitienpäivä viikonloppuna Vantaalta Jojon kaveriks. Jojolle kuuluu hyvää eli helmikuun lopussa Jojo kastroitiin, josta parani tosi nopeesti, sen jälkeen alettiin käymään agility harjotuksissa ja käydään edelleen kerran viikossa, samoin käymme “hyvät tavat” ryhmässä kerran viikossa. Se on tosi kiltti,tosin hieman arkapoika. Mahdollisuuksien mukaan käymme metsälenkeillä missä koirat saavat juosta vapaana. Meillä on myös omassa pihassa iso aitaus missä voi juosta ja telmiä vapaana. Jojo ja Nana tulee hyvin toimeen keskenään, kovat pusuttelut on aina välillä niiden kesken. Sit ne on tosi kovia leikkimään keskenään. Jojolle tärkeää on myöskin oma Jovial veli jonka kanssa se tulee myös tosi hyvin toimeen.

Hauskaa jatkoa kaikille rekkulaisille ja Jojon ja Nanan sisaruksille jaHyvää Joulun aikaa. T. Tarja, Ismo, Topi, Maisa-kissa, Nana ja Jojo

9.5.2007 Heipä hei! Ajattelinpa laittaa vähän kuulumisia Jojosta. Kovasti on kasvettu ja taidot karttuu koko ajan. Eilen käytiin 12 viikon rokotuksissa Jovial veljen kanssa ja sekin reissu meni ihan huomaamatta. Pojat näkivät vain toisensa ja siinä vaiheessa tuli itku kun vuoron perään pojat nostettiin pöydälle rokotusta varten, itse rokotusta kumpikaan ei huomannut, kun Kirsi lääkäri antoi muutaman rupun syötäväksi. Ollaan jo jonkin aikaa opeteltu hihnassa kulkua ja se sujuukin jo aika mallikkaasti. Kova poika Jojo on leikkimään, rakkain lelu on kuminen pieni vinku ukkeli, joka saa kovaa kyytiä joka päivä. Pallojen nouto on ulkona hauskaa ja niiden pyöritteleminen paikasta toiseen ja tietysti Jovial veljen kanssa painiminen ja pihapiirin tutkiminen yhdessä. Tässäpä näitä kuulumisia tällä kertaa. Terkkuja kaikille koira siskoille ja veljille ja heidän perheilleen ja hyvää kesän odotusta! Terveisin Jojo ja perhe

12.4.2007 Tässä ollaan kohta kaksi viikkoa tutustuttu puolin ja toisin toisiimme. Hyvin on mennyt. Jojo tykkää kovasti leikkiä pihalla pallolla ja haistella ja tutkiskella pihapiiriämme. Myös se on hauskaa kun velipoika Jovial tulee leikkimään ja he saavat telmiä sydämen kyllydeltä pitkin pihaa. Jojo on jo aika hyvin oppinut tekemään tarpeensa pihalle, tosin vahinkoja vielä sattuu, mutta eihän sitä vielä pidä osatakaan. Terveisiä kaikille koirasisaruksille Jojolta ja perheeltä!

***

5.3.2007 Sivullamme kotia etsinyt Jasna-narttu synnytti hoitopaikassaan 11 pentua. Pennut syntyivät 7. helmikuuta. 4 pennuista on narttuja; pienokaiset saivat nimikseen Jazzy, Jambalaya, Jewel sekä Joy. Uroksia on 7, pojat ovat: Jackpot, Jojo, Joker, Jovial, Junior, Jupiter sekä Justice.

Jasna on ollut hyvin tunnollinen emä, ja hoivannut pienokaisiaan kauniisti. Tällä hetkellä Jasna on lopettanut imetyksen jo melkein kokonaan ja pennut syövät kiinteää hyvin. Pennut luovutetaan 30.3 – 1.4 viikonloppuna, tapauskohtaisesti sovittuna.

Tiedot pentujen isästä Jasna on pitänyt täysin ominaan, mutta pentujen värityksen perusteella epäillään Virossa niin yleisen saksanpaimenkoirasekoituksen mahdollisuutta.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus pennuista on 150 €.

Kotihoitajan kertoman mukaan Jojo on hieman arka poika.