Jasna’s Jazzy (nyk. Jassu)

Lisätty sivulle: 2007-03-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jasna's Jazzy (nyk. Jassu)
30.3.2007 Jazzy sai kodin Keravalta

***

Kuulumisia kodista:

16.4.2007 Kolmatta viikkoa jo kulunut siitä kun haimme Jassun kotiin. Monta uutta asiaa on Jassu oppinut, hienosti osaa (useimmiten) mennä ovelle odottamaan kun pitäisi tarpeilleen päästä. Yöt on nukkunut tosi hyvin, alussa parina yönä kaipaili emoa ja sisaruksia. Ulkona on paljon ihmeteltävää, heiluvat heinänkorret, muurahaiset, naapurin aidan raosta haisteleva iso koira ym ym. (Siinä myös ihmismieli oppii näkemään maailmaa ihan toisesta vinkkelistä.) Pääsiäisenä kävimme retkellä merenrannassa, suolaista vettä, paljon kaivettavaa hiekkaa ja muuta mukavaa, sen jälkeen uni sitten maittoikin!

***

5.3.2007 Sivullamme kotia etsinyt Jasna-narttu synnytti hoitopaikassaan 11 pentua. Pennut syntyivät 7. helmikuuta, 4 pennuista on narttuja; pienokaiset saivat nimikseen Jazzy, Jambalaya, Jewel sekä Joy. Uroksia on 7, pojat ovat: Jackpot, Jojo, Joker, Jovial, Junior, Jupiter sekä Justice.

Jasna on ollut hyvin tunnollinen emä, ja hoivannut pienokaisiaan kauniisti. Tällä hetkellä Jasna on lopettanut imetyksen jo melkein kokonaan ja pennut syövät kiinteää hyvin. Pennut luovutetaan 30.3 – 1.4 viikonloppuna, tapauskohtaisesti sovittuna.

Tiedot pentujen isästä Jasna on pitänyt täysin ominaan, mutta pentujen värityksen perusteella epäillään Virossa niin yleisen saksanpaimenkoirasekoituksen mahdollisuutta.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus on 150 €.

Kotihoitajan kertoman mukaan Jazzy on kova tyttö komentamaan muita.