Jasna’s Jackpot (nyk. Max)

Lisätty sivulle: 2007-03-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jasna's Jackpot (nyk. Max)
30.3.2007 Jackpot sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

hei! meillä on mennyt tosi hyvin muutimme Jackpotin nimen Maxiksi meille tultuaan. Max on tosi iso poika sen säkä on noin 67 cm ja se painaa noin 40 kg. Max osaa seurata, noutaa, etsiä, istua, maata ja tuntee muutkin perusasiat. Se tulee hyvin muiden eläinten kanssa toimeen. Max on tosi suojelevainen että ei ulkona kyllä voisi kukaan tulla ihan noin vain lähelle. Max tulee myös toimeen muiden urosten kanssa. max on kaikin puolin aivan ihana koira.

5.4.2007 Jackpot on hyvin kotiutunut ja perheen koira on ottanut pienen hienosti vastaan, melkein kuin omaksi pennukseen. Lisää kuulumisia ja valokuviakin tiedossa myöhemmin :)

***

5.3.2007 Sivullamme kotia etsinyt Jasna-narttu synnytti hoitopaikassaan 11 pentua. Pennut syntyivät 7. helmikuuta. 4 pennuista on narttuja; pienokaiset saivat nimikseen Jazzy, Jambalaya, Jewel sekä Joy. Uroksia on 7, pojat ovat: Jackpot, Jojo, Joker, Jovial, Junior, Jupiter sekä Justice.

Jasna on ollut hyvin tunnollinen emä, ja hoivannut pienokaisiaan kauniisti. Tällä hetkellä Jasna on lopettanut imetyksen jo melkein kokonaan ja pennut syövät kiinteää hyvin. Pennut luovutetaan 30.3 – 1.4 viikonloppuna, tapauskohtaisesti sovittuna.

Tiedot pentujen isästä Jasna on pitänyt täysin ominaan, mutta pentujen värityksen perusteella epäillään Virossa niin yleisen saksanpaimenkoirasekoituksen mahdollisuutta.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus pennuista on 150 €.

Kotihoitajan kertoman mukaan Jackpot on leikkisä kaveri.