Jasna (nyk. Pampula)

Lisätty sivulle: 2006-12-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jasna (nyk. Pampula)
30.3.2007 Jasna muutti uuteen kotiin Ilmarisiin

***

Kuulumisia kodista:

9.4.2007 Hei! Jasna uudelta nimeltään Pampula saapui meille tänne Lietoon 30.3. Pampulaa olikin odotettu meille pitkään ja hartaasti. Se kun kävi synnyttämässä 11 pentua Lohjalla ennen kotiin pääsyä :) Mutta pitkä odotus palkittiin, koira on täysi kymppi!

On sopeutunut mainiosti lapsiperheeseen (2 ja 6-vuotiaat tytöt) Alussa oli hiukan kummissaan, mitä kaikkea lapsien arkeen kuuluukaan mutta nyt on jo kuviot selvillä. Pampula on hyvin kiintynyt perheeseensä ja pitää kyllä huolen, että koko porukka on koossa. Nauttii selvästi siitä, että saa olla kaikessa mukana. Ulkoilu sujuu moitteettomasti ja vapaana juoksentelu läheisellä pellolla on todella mieluisaa. Pampula on sopeutunut tänne meille maalle niin hyvin että tuntuu kuin olisi aina ollutkin täällä :) T. Mia

***

Narttu, noin 2v.

Jasna pyöräytti 7.2. yksitoista pientä palleroista, jotka tulevat myöhemmin kotia etsiviin. Pennuista ei vielä oteta kyselyjä eikä varauksia vastaan.

21.1.2007 Jasna saapui suomeen kotihoitoon.

30.12.2006 Jasna osaa kulkea hihnassa kauniisti ja vetämättä. Välillä tyttö tulee kovin onnellisena taluttajansa luokse kerjäämään rapsutuksia. Ottaa myös kontaktia ja kuuntelee ihmistä. Toisen narttukoiran häkkiä ohittaessa Jasna vain heilutti häntäänsä hymyillen.

28.12.2006 Jasna, reg 4454, on noin 2 vuotias narttu, joka on löydetty Saku Vallast 19.12 ja toimitettu Tallinnan Loomade Hoiupaikiin.

Jasna on ihmisrakas ja ystävällinen tyttö, joka nauraa paljon. Jasna on vielä karanteenipuolella, joten sen suhtautumista toisiin koiriin ei tiedetä varmaksi. Lisätietoja 6.1.07.